Перейти к содержимому


Z-уряд


Сообщений в теме: 39

#1 PAN

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 10.167 сообщений
  • ПМЖСхід

Отправлено 02 сентября 2019 - 15:53

ЗАКОН УКРАЇНИ Про Кабінет Міністрів України


Стаття 1. Кабінет Міністрів України у системі органів державної влади України

1. Кабінет Міністрів України (Уряд України) є вищим органом у системі органів виконавчої влади.


Стаття 3. Принципи діяльності Кабінету Міністрів України

1. Діяльність Кабінету Міністрів України ґрунтується на принципах верховенства права, законності, поділу державної влади, безперервності, колегіальності, солідарної відповідальності, відкритості та прозорості.


Стаття 4. Правові засади діяльності Кабінету Міністрів України

1. Кабінет Міністрів України у своїй діяльності керується Конституцією України, цим Законом, іншими законами України, а також указами Президента України та постановами Верховної Ради України, прийнятими відповідно до Конституції та законів України.

2. Організація, повноваження і порядок діяльності Кабінету Міністрів України визначаються Конституцією України, цим та іншими законами України.
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#2 PAN

  • ПМЖСхід

Отправлено 02 сентября 2019 - 16:00

Кабінет Міністрів змінив формат проведення засідань

Починаючи з 2 вересня, Кабінет Міністрів України буде проводити засідання в оновленому форматі. Так, щоразу після завершення засідання Уряду Прем'єр-міністр або члени Уряду будуть проводити прес-брифінг для ЗМІ з роз'ясненнями щодо рішень, прийнятих на засіданні Уряду.

“Відкритим має бути те, що має бути відкритим. А от, власне, засідання Уряду не має перетворюватися на шоу. Ми змінимо формат і будемо спілкуватися з пресою за результатами. Після засідання Уряду ми будемо виходити до преси, спілкуватися з вами про усі рішення, які були прийняті і відповідатимемо на запитання”, - коментує схвалене рішення Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук.
https://www.kmu.gov....edennya-zasidan
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#3 Жигуліст

    Родом из ФУДД

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 31.607 сообщений
  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 02 сентября 2019 - 20:25

Объясняю про цифровой концлагерь.
В законопроект 1083 заложено всё, о чем гэбня мечтала со времён диктаторских законов 16.01.2014:
Тотальная регистрация мобильников. Им даже не нужно продавать сим-карточки по паспортам, если то, во что вы будете их вставлять, будет записано на ваше имя. Разумеется, продавать карты по паспортам они тоже хотят. Цифровой браслет, как мера пресечения для добропорядочных граждан! Разумеется, вам больше не выгодно перепродавать ваш мобильник на olx - в случае чего, приходить будут не к покупателю, а к вам. Интересная ситуация ждёт иностранцев по приезду в страну - их телефоны перестанут работать, пока они сами не внесут себя в этот реестр. (А с учётом того, что этот беспредел подаётся под соусом борьбы с контрабандой, ещё и доказывать, что ты не преступник) Это как в Северной Корее, где иностранцы не могут передвигаться без сопровождения службистов, только технологичнее. Таким образом они просто топчут пару статей Конституции. (Для особо наивных, считающих, что это и есть некий "европейский путь" замечу, что IMEI не подлежат регистрации ни в одной стране мира).
Для других наивных, мечтавших о том, чтобы таким образом "правоохранителей" обеспечить надёжным способом поиска украденных телефонов отвечу, что для этого и сейчас нет никаких препятствий. Они просто не хотят искать ваши телефоны по IMEI. Ведь и сейчас никто не мешает вам приложить к заявлению о краже коробку от телефона с фабрично нанесенным туда IMEI, как железобетонное доказательство, что этот аппарат ваш. Повторяю - они просто не хотят их искать. Они хотят всё про всех знать даже несмотря на то, что закон запрещает делать это без санкции суда. (Да, сейчас мы на пороге потери свободы частной жизни)
И, нет - с контрабандой так бороться невозможно. Ведь согласно закону, добросовестный приобретатель преступником не является. А попытка взыскать пошлину не на таможне, а с конечного покупателя является лишь способом покрывать контрабандистов.
В этот же законопроект они внесли и одиозный российский "закон Яровой" - под соусом заботы о разрешении возможных конфликтов, они пытаются заставить операторов хранить весь трафик (там размытая формулировка, чтобы обыватель не понял) на "срок исковой давности". Даже кремлевская шушера до такого не додумалась - обосновать перлюстрацию защитой прав потребителей.
Ну и везде реестры. Реестры провайдеров, реестры каналов связи, реестры мобильников (iot-устройств, умных сигнализаций и всего другого, во что втыкается sim-карта). Это значит, что защите персональных данных и тайне частной жизни хана. Услуги "пробивки" станут настолько могущественными, а утечки столь опасными (а оно обязательно потечёт - по-другому невозможно), что цена тотальных неприятностей для любого человека упадет до считанных "франклинов".
Разумеется, после этого появится и такое российское явление, как отнесение к секретным данных про особо важных персон и их семьи (конечно, с изъятием из этих реестров). Поскольку не могут же небожители жить в одном концлагере с идиотами, голосовавшими за телевизор.
А ещё из интересного намек на криминализацию VPN. Правда формулировка настолько размыта, что там чёрт ногу сломит, но отлично позволит беспредельничать в суде в отношении желающих обходить блокировки и объединять в сети компьютеры из разных мест.
UPD. Вижу, что главное не сказано простыми словами. Ни одно из нововведений этого законопроекта не послужит удобству, безопасности и защите прав и свобод украинских граждан и резидентов. Этот законопроект вообще не должен называться относящимся к связи - это законопроект целиком полицейского реформирования. Собственно правильнее всего назвать его "о превращении средств связи в средства слежки". Написан этот законопроект силовиками, которые хотят расширить свой и без того неслабый бизнес по незаконной слежке ("пробивке"), однако это тот случай, когда один коррупционный бизнес ставит под удар безопасность, в первую очередь информационную, всех добропорядочных граждан воюющей страны. И делает дополнительно уязвимыми непосредственных участников военных действий. При этом никаких положительных сторон ни одна из этих инициатив не несёт. И под "никаких", я подразумеваю, что каждый довод в пользу этого законопроекта может легко быть оспорен с фактами в руках. Каждый!
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#4 Жигуліст

    Родом из ФУДД

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 31.607 сообщений
  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 02 сентября 2019 - 20:30

“Звільнити генерала армії України МУЖЕНКА Віктора Миколайовича з військової служби у запас у зв’язку із проведенням організаційних заходів з правом носіння військової форми одягу”,
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#5 Жигуліст

    Родом из ФУДД

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 31.607 сообщений
  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 02 сентября 2019 - 20:33

Антон Геращенко претендует на должность заместителя главы МВД
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#6 Жигуліст

    Родом из ФУДД

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 31.607 сообщений
  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 02 сентября 2019 - 20:36

2 вересня президент України провів зустріч із керівництвом Кабінету міністрів, Верховної Ради та правоохоронних органів і "нарізав" їм завдання, хоч чинна Конституція цього і не передбачає
Початок роботи Верховної Ради ІХ скликання та призначення нового уряду завершило формування в Україні владної вертикалі на чолі із Володимиром Зеленським. Перша публічна зустріч президента із новопризначеними "слугами народу" у Верховній Раді, Кабміні та центральних органах влади засвідчила: президент як гарант Конституції мав цю ж саму Конституцію, як то кажуть, "глибоко у носі". Перебравши на себе, не передбачені Основним законом повноваження, Володимир Зеленський опинився за крок до узурпації усієї влади у державі.
Чинна Конституція передбачає існування України як парламентсько-президентської республіки. Де-факто ж від 29 серпня 2019 року держава стала президентською. Монобільшість "Слуги народу" у Верховній Раді відкрила перед Володимиром Зеленським нові владні перспективи. Призначення у перший день нової Ради прем’єр-міністра, міністрів, Генпрокурора, голови СБУ перетворила парламент у один із підрозділів Офісу президента. 2 вересня зустріч керівників парламенту, уряду та правоохоронних органів це ще раз підтвердило.
Призначення Зеленським відповідальних і з Ради, і з уряду за розробку тих чи інших законопроектів (частина із яких справді є дуже важливими і необхідними – і щодо легалізації ігорного бізнесу, і щодо видобутку бурштину etc) продемонструвало: нинішній президент публічно ігнорує Конституцію, яка чітко визначає повноваження глави держави. За нинішніх умов і спікер парламенту Дмитро Разумков, і керівник уряду Олексій Гончарук, і Генпрокурор виявилися гвинтиками у владній конструкції Володимира Зеленського. А точніше, як висловився Володимир Олександрович, "відповідальними".
Хтось резонно скаже: чекайте, Зеленський отримав 72% підтримки виборців, його партія має монобільшість у Раді. Дайте, мовляв, їм працювати. Так, нехай працюють. Але в межах тих повноважень, які передбачені чинною Конституцією. Хтось, може, забув, як у вересні 2010 року через Конституційний суд четвертий президент України повернув країну до президентсько-парламентської республіки. Зеленському ж навіть не потрібно було чогось просити у Конституційного суду. Взяв і зробив. А захоче ще і парламент, порушуючи регламент, як "скажений принтер" буде ухвалювати необхідні закони. І прем’єр на самокаті – також завжди під рукою. Як і Генеральний прокурор.
Зрозуміло, що Зеленський, перебравши на себе не властиві йому конституційні повноваження, хоче продемонструвати всім, як він "робить усіх". Єдине питання – хто у нинішній ситуації зупинить президента, коли він буде ухвалювати помилкові рішення? Спікер і віце-спікер парламенту, голова уряду, Генпрокурор чи голова СБУ, яким він "нарізає" завдання? Чи парламентська опозиція, роль якої за нинішніх умов зведена до нуля? Ці питання – риторичні.
Велика довіра українців, яку отримали президент Зеленський і його команда це – не лише великі можливості, а й велика відповідальність. В тому числі – і за дотримання Конституції та законів. Україна – не Білорусь, не Росія і не країни Середньої Азії. Якщо хтось думає інакше, нехай згадає про три Майдани, якими упродовж останніх 29 років пройшла Україна. Бо там, де ігнорують опозицію та закони, зазвичай говорить вулиця. Двічі доведено Януковичем.
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#7 PAN

  • ПМЖСхід

Отправлено 02 сентября 2019 - 20:45

Просмотр сообщенияЖигуліст (02 сентября 2019 - 20:36) писал:

хоч чинна Конституція цього і не передбачає

Нині маємо такий парламент, який це може оперативно виправити.
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#8 Жигуліст

    Родом из ФУДД

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 31.607 сообщений
  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 02 сентября 2019 - 21:45

Олександр Турчинов: “Всі новостворені міністерства або ті, що змінили назву, сьогодні не зможуть працювати.”

Всі новостворені міністерства або ті, що змінили назву, сьогодні не зможуть працювати.

29 серпня під час затвердження складу нового Уряду були створені нові міністерства шляхом об‘єднання декількох міністерств, які працювали в попередніх Урядах, а також шляхом зміни їхніх назв. Зменшення кількості міністерств – достатньо логічний крок, але він повинен професійно готуватись. Після вчорашнього голосування втратили свою легітимність міністерства, які працювали за минулих Урядів та не отримали нових очільників і не потрапили до складу нового Кабміну.

Ліквідація цих міністерств – юридично складний, витратний і тривалий процес. Разом з тим, всі міністерства, які отримали нові назви, не мають нічого, крім цих назв та новообраних міністрів: ані положень, які потрібно затверджувати, ані штату, а головне – жодної копійки бюджетних призначень, які, відповідно до Закону “Про бюджет України”, закріплені за міністерствами, що підлягають ліквідації.

Для нормального функціонування новостворених міністерств ВРУ повинна знову повернутися до питання Кабміну, щоб повністю переформатувати чинний бюджет, перезапустити роботу новостворених структур і підрозділів.

Серйозні державні рішення мають спиратися не тільки на інформаційну складову. Є ще одна важлива складова, яка має назву «державне управління». Такі рішення потребують серйозної підготовчої роботи, яку бажано проводити до їхнього ухвалення.
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#9 Жигуліст

    Родом из ФУДД

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 31.607 сообщений
  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 09 сентября 2019 - 22:17

Після другого наїзду.

«АрселорМиттал Кривой Рог» после визитов СБУ выводит валюту из Украины

«АрселорМиттал Кривой Рог» после визитов СБУ выводит валюту из Украины

«АрселорМиттал Кривой Рог» захотел направить на выплату дивидендов 10,845 млрд грн, или 2,81 грн на одну простую акцию.

Объявление о внеочередном собрании акционеров компании опубликовано на сайте НКЦБФР.

Собрание состоится 10 октября в Кривом Рогу.

По данным YouControl, на 1 июля 2019 года компания ArcelorMittal Duisburg Beteiligungsgeselschaft mbH (Германия) владела 95,1283% акций «АрселорМиттал Кривой Рог». Таким образом, свыше 95% выплаченных дивидендов будут выведены за рубеж.

Традиционно компании принимают решение о выплате дивидендов на ежегодных собраниях акционеров в апреле-мае. Прибыль завода за 2018 год составила 9,509 млрд грн, а нераспределенная (за все последние годы) - 42,489 млрд грн.

Но в апреле 2019 года акционеры «АрселорМиттал Кривой Рог» решили не выплачивать дивиденды, а свою годовую прибыль направить на развитие производства.

Но поскольку президентом Украины стал Владимир Зеленский, который родом из Кривого Рога, а главой СБУ - юрист «95 квартала» Иван Баканов, СБУ начала регулярно проводить обыски на заводе и блокировать его деятельность. В ликвидируемой ГФС даже заявили о 9 млрд грн налоговых претензий к компаний, хотя в ГНС сказали, что финальная сумма доначислений еще не утверждена.

После этого компания проанонсировала вывод дивидендов на 10,845 млрд грн (эквивалентно $433 млн). Сейчас акционерам даже выгодней получить дивиденды, чем весной, поскольку в начале мая эта гривневая сумма была эквивалентна $409 млн.
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#10 Жигуліст

    Родом из ФУДД

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 31.607 сообщений
  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 27 сентября 2019 - 23:04

Секретар РНБО - всьо...
Прикрепленное изображение: Screenshot_2019-09-28-00-15-32-423_com.android.chrome.png
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#11 PAN

  • ПМЖСхід

Отправлено 29 сентября 2019 - 08:38

На адмінмежі з Кримом запустять пасажирські перевезення
Пасажирські перевезення будуть запущені після облаштування пропускних пунктів "Чонгар" і "Каланчак"

"КПВВ, звичайно, ми будуємо. Зараз там через певні проблеми передали це будівництво і замовником стала "Укрзалізниця". Вони зараз займаються цим проектом. Я думаю, що вчасно, як було поставлене президентом завдання, це все побудується — КПВВ "Чонгар" і "Каланчак", - заявив міністр.

Повне облаштування КПВВ на адмінмежі з окупованим Кримом потрібно завершити до 20 грудня – Володимир Зеленський
Президент України наголосив, що реалізувати другий завершальний етап проекту – створення сервісних центрів з вокзалами та центрами надання адміністративних послуг – необхідно до 20 грудня цього року.
«Давайте в 20 числах грудня – цього буде достатньо. Якщо ні – новий голова ОДА залишиться в минулому. Це – чесно», – заявив Володимир Зеленський.
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#12 Жигуліст

    Родом из ФУДД

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 31.607 сообщений
  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 30 сентября 2019 - 20:26


На сайте Верховной Рады опубликован законопроект о налоговой амнистии

Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#13 PAN

  • ПМЖСхід

Отправлено 15 октября 2019 - 20:56

Нарешті в країні з'явився уряд, який захищає інтереси простого люду, а не олігархів. Ось і за Коломойського з Ахмєтовим взялися:

Цитата

Як зазначила заступник керівника Офісу Президента Юлія Ковалів, протестні настрої викликані здебільшого поганою поінформованістю підприємців стосовно норм ухвалених парламентом законів, а також навмисними маніпуляціями та перекручуванням. Вона наголосила, що згадані закони спрямовані не проти фізичних осіб – підприємців, а проти великого бізнесу
https://www.presiden...chnogo-mo-57817


Судячи з риторики гаранта та його посіпак 1053-1 та 1073 буде підписано.
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#14 Жигуліст

    Родом из ФУДД

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 31.607 сообщений
  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 30 декабря 2019 - 20:41

Уряд передав на приватизацію Нафтогаз, Укрзалізницю, Укрпошту та ще понад 500 підприємств
«За майже 4 місяці на приватизацію передано більше державних об'єктів, ніж за всі 28 років незалежності. Це дозволить залучити інвестиції в низку держпідприємств і збільшити заробітні плати працівникам», – зазначив прем’єр-міністр Гончарук за результатами останнього засідання уряду. При цьому не вказавши кількісних показників «очікуваного покращення».

Він додав, що загальна балансова вартість погоджених на приватизацію активів складає 12 млрд гривень і у 2020 році розпочнуться аукціони через Прозоро.Продажі.
Зазначимо, що низка українських політиків неодноразово робили заяви, що ціна держпідприємств, які готують на продаж, занижена в десятки разів, звертаючи також увагу на ризики для нацбезпеки від продажу цих підприємств.

Як свідчать соцдослідження, громадяни України негативно ставляться до рішень уряду щодо до приватизації великих державних підприємств, скасування мораторію на продаж землі та легалізації грального бізнесу.

Нещодавно Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства оприлюднило перелік 50 державних компаній з найбільшим показником чистого прибутку за перше півріччя 2019 року. У ньому є багато назв підприємств, які тепер готують на продаж.

Аналітики системи для перевірки контрагентів YouControl з’ясували, що більшість з них стабільно генерують прибуток протягом останніх п’яти років, займаються експортом та майже половина з них підпорядковується «Укроборонпрому».
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#15 PAN

  • ПМЖСхід

Отправлено 31 декабря 2019 - 10:55

Просмотр сообщенияЖигуліст (30 декабря 2019 - 20:41) писал:


Дивний вибір- приватизувати найбільшого платника податків.
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#16 PAN

  • ПМЖСхід

Отправлено 31 декабря 2019 - 11:18

Уряд переводить трудові книжки у цифровий формат

Уряд схвалив проект закону щодо переведення у цифровий формат трудових книжок. Рішення Уряду дозволить скоротити бюрократичні процедури та оцифровувати процеси.

«Працівники не повинні будуть продовжувати радянську практику збирання купи довідок для підтвердження свого трудового стажу в разі втрати паперової трудової книжки або розбіжності в даних про роботу. Разом з тим пенсії та соціальні виплати поступово стануть призначатися автоматично, без зайвої бюрократії та необхідності приходити для цього в органи Пенсійного фонду», – коментує рішення Уряду Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук.
Изображение
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#17 Жигуліст

    Родом из ФУДД

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 31.607 сообщений
  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 31 декабря 2019 - 11:30

Просмотр сообщенияPAN (31 декабря 2019 - 10:55) писал:

Просмотр сообщенияЖигуліст (30 декабря 2019 - 20:41) писал:


Дивний вибір- приватизувати найбільшого платника податків.

Затонепорошенко
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#18 Жигуліст

    Родом из ФУДД

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 31.607 сообщений
  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 23 января 2020 - 23:25

А Укрзалізницею німці опікуватимуться?

https://youtu.be/W6VBHMgS8Gc
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#19 PAN

  • ПМЖСхід

Отправлено 24 января 2020 - 21:27

Просмотр сообщенияЖигуліст (23 января 2020 - 23:25) писал:

А Укрзалізницею німці опікуватимуться?

УЗ і німці...
Говорять, німці були здивовані й не знали, що Гончарук передає їм в управління УЗ.
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#20 PAN

  • ПМЖСхід

Отправлено 24 января 2020 - 21:31

З УЗ не вийшло, але прем'єр не зупиняється й у сфері транспорту вже давно анонсував війну нелегальним таксистам. Не перемикайтеся. Чекайте змін.

Цитата

В наших таксі можна не хвилюватися, що водій не пристібнеться, поїде найдовшим шляхом чи буде порушувати правила. Спочатку машина має до вас приїхати...

Лише кожен другий таксист в Києві працює офіційно. Але скоро це зміниться.


Изображение
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.





Количество пользователей, читающих эту тему: 1

0 пользователей, 1 гостей, 0 анонимных

Анализ сайта онлайн
Loading the player...