←  Авто та інші пригоди

Форум "За порядок на дорогах!"

»

Кримінальні хроніки

PAN фотография PAN 18 дек 2017

В воскресение ночью, 17 декабря, в Посад-Покровском Херсонской области на заправке «ОККО» во время задержания подорвал себя гранатой мужчина, подозреваемый в совершении ряда разбойных нападений на магазины в Херсоне.
мужчина ограбил в Херсоне три продуктовых магазина. Во всех случаях он угрожал продавцам гранатой. С места происшествия он скрывался на автомобиле «Geely». Полиция объявила в городе план «Перехват». Данный автомобиль был замечен и остановлен на посту патрульной полиции на выезде из Херсон.Подозреваемый вышел из авто, держа в руке гранату и угрожая себя взорвать. Он потребовал от полицейских предоставить ему автомобиль, сел в патрульную «Toyota Prius» и уехал в сторону Николаева.

О происшествии херсонские полицейские сообщили своим николаевским коллегам. С целью заблокировать трассу на границе областей в Посад-Покровское выдвинулись сотрудники Витовского отдела полиции и патрульные полицейские.
Подозреваемый, доехав до места перекрытия трассы, свернул на заправку «ОККО». И во время задержания подорвал себя гранатой.
Изображение
Ответить

PAN фотография PAN 22 дек 2017

Стрілянина в Одесі: поліція штурмувала автосалон

«Попередньо встановлено, що між групою осіб виник конфлікт, у результаті якого почалася стрілянина. Один із учасників конфлікту забарикадувався всередині автосалону. Обставини події з'ясовуються. У місті введено оперативний план «Грім», – повідомили в поліції.

Як зазначає «Думська», інцидент стався на вулиці Отамана Головатого, неподалік від Пересипського моста.

Згідно з інформацією, зловмисник міг взяти в заручники працівників автосалону. В результаті правоохоронці вирішили взяти будівлю штурмом.

Інші подробиці події наразі невідомі.

Ответить

PAN фотография PAN 25 дек 2017

Харків'яни добре знають особу пана поліцейського. Хто не в курсі невеликий лікбез:
Скрытый текст



Слідчі відкрили провадження за фактом підриву авто скандального поліцейського у Харкові


На місці правоохоронці встановили, що передня частина позашляховика була пошкоджена в результаті спрацювання прикріплених до авто вибухових предметів.Изображение

Харківська поліція встановлює обставини пошкодження автомобіля начальника відділу оперативних розробок у східному регіоні Миколи Черьомухіна у центрі міста. Як повідомили УНІАН у відділі комунікації ГУ НП України в Харківській області, інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 15 років або довічне ув’язнення. У відділі комунікації розповіли, що інформація про те, що на вулиці Культури вибухнула іномарка, надійшла до Шевченківського відділу сьогодні, 25 грудня, близько 8:48.


Постраждалих немає, незначні пошкодження отримали сім автомобілів, які були припарковані поруч. На місці правоохоронці встановили, що передня частина позашляховика була пошкоджена в результаті спрацювання прикріплених до авто вибухових предметів. Тривають заходи щодо встановлення усіх обставин події. Речові докази вилучені та направлені на експертизу. Довідка УНІАН. У жовтні 2015 року Черьомухін був призначений заступником начальника ГУ НП України в Харківській області. Проти призначення Черьомухіна виступили деякі громадські організації Харкова, зокрема, колишні поліцейські із роти поліції "Східний корпус". Поліцейського начальника обвинувачували у злочинній діяльності. 5 січня 2017 року Черьомухін був призначений начальником відділу оперативних розробок у східному регіоні (м. Харків) управління оперативних розробок Департаменту карного розшуку Національної поліції України.

П.С, Історія зберегла фото Доджа до вибуху:
Изображение
Ответить

PAN фотография PAN 25 дек 2017

За попередніми даними, зловмисники встановили під машиною чотири гранати Ф-1, проте одна з них (що була розміщена під переднім колесом) з якихось причин здетонувала передчасно.
Ответить

Shumaher фотография Shumaher 25 дек 2017

Ничо так у него служебная Славута. Крепкая... :1368:
Ответить

Гость_Тымнеро_* 26 дек 2017

 Shumaher (25 декабря 2017 - 20:52) писал:

Ничо так у него служебная Славута. Крепкая..

Главное шо куплена на честные деньги.
Ответить

PAN фотография PAN 30 дек 2017

У Харкові захопили відділення «Укрпошти», всередині є люди
У суботу, 30 грудня, в Харкові на вул.Шевченка невідомий захопив відділення «Укрпошти».

Як інформує «Слово і Діло», з посиланням на УП, представники поліції на місці події повідомили, що в захопленому приміщенні знаходяться люди.

Територію біля місця інциденту оточено, на місці перебувають близько 20 авто патрульної поліції, пожежники і «швидка». На місці також працюють вибухотехніки.

На перехресті вулиць Матюшенко і Шевченко рух транспорту повністю перекрито.

Спікер Нацполіі України Ярослав Тракало повідомив, що за попередньою інформацією, невідомий чоловік захопив приміщення відділення «Укрпошти», всередині є люди.

«За попередньою інформацією, чоловік в приміщенні« Укрпошти »повідомив, що на ньому причеплено вибухівка, яку він готовий застосувати. Станом на 15:20 про вимоги нічого не відомо », - повідомив Тракало.



Серед заручників в Харкові, у відділенні «Укрпошти», є діти
Изображение

Озброєний чоловік, який захопив відділення «Укрпошти» біля станції метро «Київська» в Харкові, взяв в заручники 9 дорослих і двох дітей.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомив агентству «Інтерфакс-Україна» начальник ГУ Нацполіціі Харківської області Олег Бех.

«Там 9 дорослих і двоє дітей. Вимог ми поки не розуміємо. Він нічого не висував. Поки намагаємося вийти з ним на контакт», - розповів він.

Поліцейський також додав, що зараз дорожній рух поблизу місця події перекрито.

Нагадаємо, представники поліції на місці події повідомили, що в захопленому приміщенні знаходяться люди.

Територія біля місця інциденту оточена, на місці перебувають близько 20 авто патрульної поліції, пожежники і «швидка». На місці також працюють вибухотехніки.

На перехресті вулиць Матюшенко і Шевченко рух транспорту повністю перекрито.

Також спікер Нацполіі України Ярослав Тракало підтвердив, що за попередньою інформацією, невідомий чоловік захопив приміщення відділення «Укрпошти», всередині є люди.
Ответить

PAN фотография PAN 30 дек 2017

Терориста знешкоджено. За наявною інформацію нападника знешкодила правцівниця Укрпошти, вдаривши його стільцем по голові, після того, як нападник знепритомнів, постукала у шибку вікна та позвала "Кордівців", які нападника арештували.

Police Control Ukraine додає 2 нові світлини.
45 хв ·
Ред.: по более точной информации его ударила стулом работница почты,и уже после позвала работников корд,постучав в окно....
Вот такие женщины бывают!
Изображение
Ответить

PAN фотография PAN 30 дек 2017

Добре, що все добре закінчилося. В.о. гендиректора Укрпошти Ігор Смілянський тепер у роздумах, чи не "покарати" свою підлеглу за зіпсований стілець.
Изображение
Ответить

Жигуліст фотография Жигуліст 04 янв 2018

 PAN (30 декабря 2017 - 22:51) писал:

Терориста знешкоджено.

Харківського «терориста» знешкодили три співробітниці пошти та клієнт

Як стало відомо, чоловіка який утримував заручників у харківському відділенні «Укрпошти», знешкодили працівниці пошти та один з клієнтів. Нещодавно у Міністерстві внутрішніх справ підписали наказ про нагородження цих громадян.

Зі слів виконувача обов'язків директора харківської дирекції «Укрпошти» Галини Башлай, співробітниці відділення і клієнт заламали терористові руки, зв'язали його, а вже потім впустили правоохоронців в будівлю.

Предмети, які нападник видавав за вибухівку, виявилися пластиковими пляшками з дротами.

«Це якісь пластикові пляшки з дротами, якоюсь рідиною. Пістолет? Іграшковий він чи ні, я не знаю, але пістолет у нього був, але не бойовий, як сказали вже потім представники поліції», – додала Башлай.

Изображение

Нагородження громадян




У повідомленні прес-служби поліції вказано, що цінні подарунки – жіночі годинники – отримали оператори відділення «Укрпошти» Ганна Коропець та Олена Лук’яненко, начальник цього відділення – Вікторія Мущир. Також цінний подарунок – чоловічий годинник – отримав приватний підприємець Олексій Маврін.

Голова Національної поліції України Сергій Князєв подякував громадянам, завдяки діям яких зловмисник був знешкоджений без силового штурму будівлі:

«Хочу сказати дуже теплі слова небайдужим офіцерам та громадянам в місті Харкові, які працювали чітко та злагоджено. На щастя, силовий захват був непотрібний. До такої безкровної реалізації призвела робота переговірників, психологів, а також повна взаємодія та комунікація між працівниками оперативного підрозділу та самими заручниками. За що їм – велике спасибі».


Ответить

Гость_skos_* 04 янв 2018

 Жигуліст (04 января 2018 - 12:03) писал:

До такої безкровної реалізації призвела робота переговірників, психологів
О как! )))))
Ответить

Гость_Тымнеро_* 04 янв 2018

Меня терзают смутные сомненья....
Ответить

PAN фотография PAN 10 янв 2018

Сьогодні в відділку ДФС у Чернівцях:

Поліція працює на місці вибуху. Як стало відомо Інформаційному агентству АСС з власних джерел, сьогодні у приміщенні податкової служби здетонувала вибухівка. У цей момент в кабінеті, де стався вибух, перебувало 3-є людей: два чоловіка і жінка. Наразі відомо, що потерпілих доставили до лікарні.

Джерело: http://acc.cv.ua/chernivtsi/30387-u-chernivtsyakh-v-podatkovij-zdetonuvala-vibukhivka.

Ответить

Гость_Тымнеро_* 10 янв 2018

 PAN (10 января 2018 - 16:09) писал:

Як стало відомо Інформаційному агентству АСС з власних джерел, сьогодні у приміщенні податкової служби здетонувала вибухівка.

У кого-то кончились нервы?
Ответить

PAN фотография PAN 29 янв 2018

Вранці 29 січня у Харкові біля одного з магазинів стався вибух, у результаті якого двоє людей отримали травми.
Про це повідомляє Поліція Харківщини
Вибух пролунав близько 9:30 на вулиці Клочківській.
"Внаслідок події до лікарні доставлено 53-річну жінку із попереднім діагнозом рвана рана стегна та хлопчика 2016 року народження із рваною раною правої надбрівної області", - йдеться в повідомленні.
Изображение
Ответить

PAN фотография PAN 31 мар 2018

 PAN (31 марта 2018 - 09:37) писал:


Цитата

Как сообщает источник в правоохранительных органах, в настоящее время в городе происходит стратегический передел бизнеса иностранных диаспор. В частности, известно о недавней встрече их лидеров с представителями движения «Східний Корпус», которое, якобы, контролирует в Харькове ситуацию, связанную с нелегальными мигрантами. Соответственно, по данным источника, на сегодняшний день все присутствующие в Харькове диаспоры могут быть обложены ежемесячной данью в пользу «Східного Корпуса». Исключением стала небольшая группа, которая попыталась отстоять свою позицию, что в результате и привело к очередной криминальной войне в городе.
Ответить

PAN фотография PAN 03 апр 2018

ПриватБанк оголосив нагороду 50 000 гривень за піймання харківських підривників.
Скрытый текст
Ответить

PAN фотография PAN 24 мая 2018

У Черкасах застрелили депутата від "Батьківщини"
У Черкасах під час перестрілки вбили депутата обласної ради від фракції "Батьківщина" Сергія Гуру. Стрілянина відбулась в його офісі.


У Черкасах у четвер, 24 травня, сталася стрілянина в офісі громадської організації "Черкащина", внаслідок якої загинув депутат Черкаської обласної ради фракції партії "Батьківщина" Сергій Гура. Про це повідомила речниця черкаського регіонального осередку партії Інна Хімічук, передає агенція "Українські новини".

"Це було в його офісі. Зайшов чоловік, і почалася перестрілка. Він (Гура. - Ред.) загинув від пострілу", - розповіла вона. Місцеві ЗМІ також повідомили, що ще одна людина отримала поранення і була госпіталізована.
Ответить

PAN фотография PAN 04 июн 2018

Як повідомляє «Обозреватель», у селищі Гореничі під Києвом у ніч на 4 червня 2018 року був розстріляний автомобіль Range Rover, у якому перебував кримінальний авторитет Олександр Ліщенко, більше відомий як «Ліча». Водій (24-річний Максим Ковтуненко) загинув, а «Лічі» вдалось вибігти з авто під час стрілянини й заховатись у лісосмузі.

Олександр Ліщенко – виходець з банди Валерія Прищика. Лихі язики брешуть, що це саме він разом з іншим членом цього організованого злочинного угруповання Олексієм Чеботарьовим («Чеба») організував вбивства «Прища» 1 грудня 2003 року. Більш того, деякі несвідомі журналісти навіть зводять наклеп на колишнього генпрокурора Віктора Шокіна, стверджуючи, що «Чеба» є його ледь не похресником, а «Ліча» вже довгі роки, начебто, працює в співтоваристві з колишніми співробітниками Управління по боротьбі з організованою злочинністю м.Києва Валерієм Гелетеєм (нині – начальник Управління державної охорони), Віталієм Яремою (колишній генеральний прокурор України, наразі його кандидатура розглядається на посаду голови СБУ) та Олексієм Савченком (голова Миколаївської облдержадміністрації).

У 2014 році «Чеба» був оголошений у розшук за підозрою в організації викрадення та катування в січні 2014 року нинішнього народного депутата України Ігоря Луценка, а «Ліча» до 4 червня 2018 року непогано почував себе в Києві, маючи високих друзів і добровільних помічників у органах державної влади.
https://www.facebook...100006204226091
Ответить