←  РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА

Форум "За порядок на дорогах!"

»

Зе-капітуляція

Жигуліст фотография Жигуліст 01 окт 2019

Всьо. :angry:
Ответить

Жигуліст фотография Жигуліст 01 окт 2019

Жебрівський: “Формула Штайнмаєра” – це визнання протекторату Росії над Україною

Ексочільник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський в інтерв’ю “Українському інтересу” розповів, як “формула Штайнмаєра” може вплинути на Україну та Донбас зокрема.

Жебрівський заявив, що “формула Штайнмаєра” – це поразка України та визнання протекторату Росії над нашою державою.
“Окрім того, що ми маємо додатково ухвалити закон та внести до Конституції правку щодо особливого статусу тимчасово окупованих територій, ми маємо провести там вибори в нинішньому стані: коли орки ходять окупованими територіями, коли російський офіцер та ГРУ там керує”, – каже політик.
Ексголова Донецької обласної ВЦА згадує зустріч із Штайнмаєром на Донбасі у 2015 році.
“У 2015 році Штайнмаєр, ще коли був міністром закордонних справ Німеччини, разом із тодішнім французьким колегою Жан-Марком Еро приїжджали на Донбас. І ми тоді розмовляли. Я запитав Штайнмаєра: “Пане міністре, як під час виборів гарантувати безпеку наших українських партій, зокрема й тих, хто називає себе націоналістичними, на тимчасово окупованих територіях? Як убезпечити людей, наприклад, агітаторів? Ви готові це зробити? Якщо треба, я поїду туди, а ви зі мною готові будете поїхати?”. Відповіддю стала тиша, Еро кивав головою. Фактично, формула Штайнмаєра – легітимізація призначеної московитами “влади” на тих територіях. Тобто цю заразу ми запускаємо в Україну”, – наголосив Жебрівський.

Натомість, за його словами, жодної користі мешканцям окупованого Донбасу від цього не буде.
“Там залишаться ті ж, що і раніше керували, з іншого боку буде величезна шкода всій Україні. Формула Штайнмаєра – це поразка України, це визнання протекторату Росії над Україною”, – підкреслив Жебрівський.
Повну версію інтерв’ю читайте незабаром на “Українському інтересі”.
Нагадаємо, у Мінську 1 жовтня відбулося засідання Тристоронньої контактної групи щодо врегулювання ситуації на Донбасі. За результатами зустрічі, сторони підписали “формулу Штайнмаєра”. Свій підпис від української делегації поставив Леонід Кучма. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на власні джерела, обізнані з перебігом подій.
Ответить

PAN фотография PAN 01 окт 2019

Просмотр сообщенияЖигуліст (01 октября 2019 - 20:30) писал:

Всьо.

А от Верховний головнокомандувач на брифінгу сказав, що не всьо, все ще попереду.
Ответить

Жигуліст фотография Жигуліст 01 окт 2019

Vadim Labas


Когда человек уверен в своей правоте и ничего не скрывает, он не отвечает на вопросы размыто и не пытается побыстрее убежать от разговора.
Давайте не будем себя тешить надеждами, а главное заниматься самообманом.
Нас слили.
Это чучело не просто «договорилось где то посередине», оно полностью приняло все пункты рф.
Крым отдали. Боевиков и русских военных переименуют в «народную милицию» и под их присмотром проведут выборы. При этом скажут : «Ну это же не военные. Это же милиция.». Так же поступят с границей — на ней станет «народная милиция» , а нам скажут : «но они же тоже украинцы. Значит граница была под нашим контролем». В местную власть войдут «моторолы и гиви» с широкими полномочиями. А это значит, что там не будет Украины. Ни языка, ни законов, ничего, что можно было бы ассоциировать с Украиной. Хотя нет, будет кое что объединяющее — это деньги с государственного бюджета, которыми будут наполнять бюджет «особых территорий». За наш с вами счет их будут кормить до максимальных пределов под лозунгом «нам нужно восстановить разрушенную инфраструктуру Донбасса». А они будут жрать и кричать, что им все мало и что мы должны их кормить больше. Никаких репараций от рф. Рф только подарки от Моники в виде Крыма и вечного рычага влияния на нашу страну с правом вето на внешнюю политику. И это в лучшем случае...
Но, снова так и, давайте не обманывать себя. Это всего лишь замораживание войны. И мы просто переносим эту войну, обрекая на нее своих детей.
Но «никогда не воюющим, но очень уставшим от войны» совершенно пофик на своих детей. Им главное набить свой рот пищей.
Так пусть же подавятся....
Ответить

Жигуліст фотография Жигуліст 01 окт 2019

з ФБ

Аби встигнути очолити протестний рух на самому початку,в одну мить,в гіперлупному режимі на світ повилазили всі гебняві проекти,такі як фсбшна Свобода, Нацкорпус Андрія Білецького, акціонером якого є Аваков та Беня, і оперативно почали займати вулицю Банкову під ОП. Це зробили для того аби це місце не встигли захопити звичайні люди.,
Аваков та Коломойський цей протест зможуть продати по дуже вигодному курсу торчку-припізденту
Ответить

Жигуліст фотография Жигуліст 01 окт 2019

Просмотр сообщенияPAN (01 октября 2019 - 21:13) писал:

Просмотр сообщенияЖигуліст (01 октября 2019 - 20:30) писал:

Всьо.

А от Верховний головнокомандувач на брифінгу сказав, що не всьо, все ще попереду.

Президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна погодила так звану формулу Штайнмаєра, і наголосив, що місцеві вибори на Донбасі можуть відбутися тільки за українським законодавством і лише після відведення військ та за умови відновлення Україною контролю над державним кордоном.

«Сьогодні було усунуто останні перепони на шляху до проведення саміту Нормандської четвірки. Я думаю, що найближчим часом ми знатимемо дати», – повідомив Глава держави під час брифінгу 1 жовтня.

Він зазначив, що так звана формула Штайнмаєра останніми тижнями стала найбільшою страшилкою в Україні, тому потребує роз’яснення.

Президент наголосив, що це механізм, згідно з яким тимчасовий закон про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей – так званий закон про особливий статус Донбасу, почне діяти на постійній основі за умови, що місцеві вибори будуть проведені згідно з Конституцією України та українським законодавством, а також після публікації звіту ОБСЄ, що вибори відбулися за стандартами ОБСЄ та міжнародними стандартами демократичних виборів.

«Це означає, що ніяких виборів під дулами кулеметів не буде й не може бути», – підкреслив Володимир Зеленський.

«І ще дуже важливий момент – закон про особливий статус Донбасу діє до 31 грудня 2019 року. Буде новий закон, який розроблятиме парламент у тісній співпраці та публічному обговоренні з суспільством», – додав він.

За словами Глави держави, у новому законі не буде перейдено жодної «червоної лінії». «Саме тому немає й не буде ніколи ніякої капітуляції», – зауважив Президент.

На уточнювальні запитання щодо термінів виведення російських військ з окупованих територій Донбасу та запобіжників для проведення виборів до такого виведення, Володимир Зеленський відповів, що це буде обговорено під час саміту в Нормандському форматі.

«Це буде прописано. У виборах (у законодавстві про вибори – Ред.) це зробити неможливо, бо вибори мають проходити згідно з нашим законодавством. Ми це обговорюватимемо. Якщо там хтось знаходитиметься, то виборів не буде. Ви ж розумієте це. Ми підготуємо запобіжники. Ми ніколи з вами не підемо на те, щоб проводити вибори, якщо там є військові», – наголосив Володимир Зеленський.

https://president.go...emetiv-ne-57581
Ответить

PAN фотография PAN 01 окт 2019

Просмотр сообщенияЖигуліст (01 октября 2019 - 21:34) писал:

«Це означає, що ніяких виборів під дулами кулеметів не буде й не може бути», – підкреслив Володимир Зеленський.

Сьогодні на вулиці перестрів молодий чоловік, представився представником якоїсь соціологічної контори й на умовах анонімності попрохав відповісти на декілька питань. І майже всі були стосовно місцевих виборів. Чомусь знітився, коли уточнював за представника якої з опозиційних сил я віддав би свій голос- за оппоблок чи зажиття: завис, коли я йому сказав, що в оппозиції зараз ПЄС.
Ответить

Жигуліст фотография Жигуліст 02 окт 2019

Тарас Чорновіл
6 год ·

Ну що, колеги, припливли…

Мене запитують, чому після вчорашнього підписання ніби то «формули Штанмаєра» я нічого не написав. А що писати? Що все не є погано, усе набагато гірше? Сценарій іде, як за нотами, партитура не має нічого спільного з пропозиціями екс-мінстра закордонних справ Німеччини, вона містить лише певні нюанси пропозицій Франка-Вальтера Штанмаєра, але конкретизується вже в російському контексті. Проте головна біда навіть не в тому малозначимому й абсолютно не дієвому документі, який підписали в Мінську. Цей папір (окрім одного катастрофічного слова) практично ні про що. Ним не надається відповіді на жодне з головних питань щодо долі окупованих районів і всієї України. Далі йдуть десятки позицій, які поки ніби й не підписані, не ухвалені, але вони вже напрацьовані. І, що особливо жахливо, вони вже схвалені трьома учасниками Нормандської четвірки при повній розгубленості керівництва України.

Якщо раніше ми не раз могли списувати фатальні дипломатичні провали й ляпи Зеленського на те, що воно, дурне, тупе й недосвідчене, просто не розуміє, що відбувається, то зараз ситуація абсолютно інакша. Він уже все розуміє, бачить усю перспективу подальших кроків, які будуть здійснені щодо нашої країни, не цікавлячись особливо нашою позицією й нашими інтересами. Думаю, що йому все пояснили ще в США. Тому й швидка з Феофанії курсувала до його резиденції, тому в стані глибокої прострації наплював на вшанування жертв Голокосту. Саме тому був такий ганебний і безглуздий брифінг учора, а сьогодні в Раді він перебував у абсолютно нервозно-розгубленому стані. На всі питання відбивався лише загальними фразами, обіцяючи те, що, насправді, вже відкинуто. Через це й відмовився виступати перед цілою Радою та країною, а на довгій зустрічі зі своєю фракцією мав серйозні проблеми, пояснюючи в дуже загальних рисах, за що їм доведеться голосувати.

Мова сьогодні йде про вже узгоджений загальний план заходів, який будуть конкретизувати в Москві, а схвалювати в українському парламенті руками «слуг». Завдяки нікчемності Зеленського як президента вже в перші дні його правління в травні було втрачено контроль за ситуацією в колі наших партнерів, зокрема в Нормандській четвірці. Колись Костя Єлісєєв дуже влучно сказав, що десь до початку 2016 року ми мали дуже несприятливу ситуацію: троє (Німеччина, Франція, Росія) проти одного (Україна). Тоді було неймовірно важко, але у нас був Президент Порошенко, який втримував цю лінію оборони, а згодом усе переломив так, що, за словами Єлісєєва, виникла нова конфігурація «троє проти одного». Але тим одним уже була Росія, а доволі монолітною трійкою Німеччина, Франція, Україна. Зеленський зламав цю схему. Зараз знову вся та первісна трійка проти нас. А протистояти політичному напору справжніх зубрів світової політики наш нєдоросль у принципі неспроможний. Плюс до цього ми втратили активну підтримку США. Трамп вирішив, що йому зручніше домовлятися з Путіним, ніж підтримувати Україну, а Курт Волкер (останній послідовний наш захисник) пішов у відставку. Усю цю нову реальність прошляпив, а в чомусь і несвідомо спровокував Зеленський, коли казився від повноважень у травні-червні.

Зараз уже напрацьовано логіку подальших дій стосовно України. З нами вже більше ніхто з цього приводу не радився. В кращому випадку інформували про домовленості, досягнуті за спиною українського керівництва. Що є в цих домовленостях поки ще в деталях не відомо, але фактично це політична капітуляція. Західні лідери при цьому роблять вигляд, що вони вірять Путіну й Росії і переконані, що Кремль зі свого боку теж виконає всі умови. Для Москви вони зараз мінімальні, а для Києва гіперболізовані по максимуму. Чи не розуміють Макрон, Меркель, Трамп, що Путін не зупиниться, отримавши першу порцію контролю за Україною через механізми імплементації ОРДЛО назад до України без реальної реінтеграції? Звісно розуміють, але роблять вигляд і скрізь заявляють, що Росія ж європейська відповідальна держава і їй можна у всьому довіряти. Звісно, що Путін не обговорював з Макроном, а тим більше з Меркель так званий «План Козака», за яким федералізація (чи хоча б безумовний автономний статус Донбасу стає незворотним, а місцеві владні інституції (повністю контрольовані з Кремля) отримають право вето на основні питання зовнішньої і внутрішньої політики. Можливо, хіба з Трампом узгодив, що Україна знову повертається до сфери геополітичних інтересів і впливів РФ. Але в будь-якому випадку за ці кілька місяців нової влади нас відверто здали Путіну, бо вірно ж кажуть, що за нас боротися й зазнавати втрат, коли тутешній владі на долю своєї держави наплювати, ніхто не збирається. Ще раз нагадаю, принцип, що без нас про нас домовлятися не можна, а головним імперативом були саме питання цілісності й непорушного суверенітету України, усе це трималося виключно на напористості й непоступливості Порошенка. Нема Порошенка – нема старих правил гри. Зараз із нами поводяться точнісінько так, як з Чехією під час Мюнхенської змови. Ну хіба ще делегацію з України допускають на фінальну стадію переговорів, коли вже все вирішено. Чи можна якось з цим боротися? Можна, але доки Захід бачить перед собою офіційним переговорником поступливого прєЗєдєнта, усі інші сили суспільства для них – не більше, як якісь невдоволені реваншисти. А до великого Майдану та вже звичної втечі чергового узурпатора в Ростов нам ще ой як далеко. Особливо зараз, коли гігантська частина нашого насєлєнія аж кип’яточком пісяє від того, що їхній ізбранничєк «мир несе в Україну».

А те, що вчорашньому такому незначному й епізодичному підписанню аж так радіють агресори в Москві й сепарські вожаки в окупованих Донецьку та Луганську, то це ж для насєлєнія лише співпадіння...

Це була більше емоційна оцінка. Далі, якщо вистачить часу, спробую дати кілька більш конкретних і фахових пояснень, що таке «формула Штанмаєра», чому Порошенко навіть їй так запекло протистояв, а також, що нам підсунули в Мінську.
Ответить

PAN фотография PAN 02 окт 2019

Просмотр сообщенияЖигуліст (01 октября 2019 - 21:28) писал:

, і оперативно почали займати вулицю Банкову під ОП.

В нас найкозирніше місце зайняла демсокира.
Сообщение отредактировал PAN: 02 октября 2019 - 21:18
Ответить

Жигуліст фотография Жигуліст 03 окт 2019

Просмотр сообщенияPAN (02 октября 2019 - 21:17) писал:

Просмотр сообщенияЖигуліст (01 октября 2019 - 21:28) писал:

, і оперативно почали займати вулицю Банкову під ОП.

В нас найкозирніше місце зайняла демсокира.

Це добре чи погано?
Ответить

PAN фотография PAN 03 окт 2019

Просмотр сообщенияЖигуліст (03 октября 2019 - 00:08) писал:

Це добре чи погано?

Та як Вам сказати...
Ответить

Hamstell фотография Hamstell 04 окт 2019

Просмотр сообщенияPAN (03 октября 2019 - 09:44) писал:

Просмотр сообщенияЖигуліст (03 октября 2019 - 00:08) писал:

Це добре чи погано?

Та як Вам сказати...

скажіть вашу думку, бо я давно їм симпатизую
Ответить

PAN фотография PAN 04 окт 2019

На позачергових парламентских виборах ПДС не брала участі, але виставляла кандидатів-мажоритатрників. Так у Запоріжжі, де балотувався кандидат від ПЄС Валерій Прозапас, ПДС виставила свого кандидата. Ті кілька сотень голосів, які набрав кандидат від ПДС. у разі його неучасті в перегонах, скоріш за все додалися би кандидату від ПЄС. На окрузі переміг кандидат від ПСН, в принципі, голосів демсокири Прозапасу для перемоги, правда, не вистачило би, але...
П.С. Та сама ж ситуація з "Голосом"- у кого партія відібрала голоси, явно не в оппоблоку і не слуг.
Сообщение отредактировал PAN: 04 октября 2019 - 21:47
Ответить

PAN фотография PAN 04 окт 2019

Власне, про це Донік писав ще у травні.

Цитата

А кто сегодня мне причитал "нужно объединяться", "не мочите союзников". Скажите, какое дело, Д7 до того, кто возглавит штаб ЕС? Зачем устраивать хайп на вопросе, который их совсем не е...т? Чтоб откусить хоть немного голосов от ЕС? Чтоб и самим не пройти и подосрать ЕС?

Власне члени політбюро ПДС, це й не приховували:
Изображение

Изображение
Ответить

Жигуліст фотография Жигуліст 16 окт 2019

Про зовнішню політику у виконанні профільного міністра.
Ответить