Сообщений в теме: 72
Отправлено 26 Февраль 2018 - 14:22
Жигуліст (05 Ноябрь 2012 - 22:51) писал:
Зима на носу. Обычный режим эксплуатации (холодный пуск, прогрев, 12-15 км, стоянка, и потом наоборот) не обеспечивает компенсации разряда АКБ при запуске.
Отже історія.
Є машинго. 7 рочків їй. Аккумулятор не мінявся. І, здається, не ставився на підзарядку. Машинго щодня (буднього) робила пробіг на роботу 30 км, і з роботи 30 км. І літом, і взимку. Що таке зимовий пробіг вже писав - холодний пуск, 30 км руху зранку, і теж саме увечері. Підкапотний відсік встигав прогріватися, прогрівався аккумулятор у корках-тягнучках, і машинго його впевнено заряджала.
Але одного разу (місяць тому) місце роботи пілота змінилося, і розклад руху став такий: вранці - холодний пуск, 2 км до роботи, в обід - холодний пуск, 2 км до дому, потім через годину 2 км до роботи, увечері - холодний пуск, 2 км до дому. Механіку свого часу я пропонував встановити нічну зарядку, але на той момент вона була (з тими пробігами вранішьо-вечірніми) неактуальна.
А в минулу суботу (-8 надворі) аккумулятор сказав - фатіт. Ніц нема в мене напруги. Але замість зарядити і підтримувати його в готовому стані... був придбаний новий.
Ні, мені чужих грошей не шкода. Просто, здається, аккумулятор іще міг би жити і жити...

Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.
Отправлено 27 Февраль 2018 - 12:05
Жигуліст (26 Февраль 2018 - 14:22) писал:
Просто, здається, аккумулятор іще міг би жити і жити... 

Да нет, какое-то время он, возможно, и прожил бы, но не очень долго. А вообще-то для таких поездок лучше приобрести велосипед, на которых, к слову, теперь ездит и стар и млад.
#70 Гость_Тымнеро_*
Отправлено 27 Февраль 2018 - 20:03
fed (27 Февраль 2018 - 12:05) писал:
Да нет, какое-то время он, возможно, и прожил бы, но не очень долго. А вообще-то для таких поездок лучше приобрести велосипед, на которых, к слову, теперь ездит и стар и млад.
Кстати очень даже неплохой совет. Я,когда на месяц-два перестаю ездить на велике,то замечаю,как активизируются боли в колене ...и не только. Потом следует выезд ...и вуаля,за пару дней все приходит в норму. Правда вот и велик пора ремонтировать...уже почти 11 000 км наездил.Да и задний скат лысый....

Отправлено 27 Февраль 2018 - 21:39
Жигуліст (27 Февраль 2018 - 12:22) писал:
Не статусно.
Візантійщина згубить Україну.
Яка може бути євроінтеграція з такими думками?
Європейським прем'єрам, мерам та іншим міністрам, значить статусно, а українцям не статусно

Скрытый текст
Та й не лише європейським
Скрытый текст
А самоє главноє- ето красіво!
Скрытый текст
Сообщение отредактировал PAN: 27 Февраль 2018 - 21:45
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.
#72 Гость_skos_*
Отправлено 28 Февраль 2018 - 05:27
PAN (27 Февраль 2018 - 21:39) писал:
Європейським прем'єрам, мерам та іншим міністрам, значить статусно, а українцям не статусно
..
Сообщение отредактировал skos: 28 Февраль 2018 - 05:27
Отправлено 07 Ноябрь 2018 - 19:25
Оцей дядько підтверджує мої міркування щодо того, що неможливо постійним зарядом зіпсувати АКБ.
https://youtu.be/jOp0wHZ7Kxo
Сер?
https://youtu.be/jOp0wHZ7Kxo
Сер?
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.
Количество пользователей, читающих эту тему: 1
0 пользователей, 1 гостей, 0 анонимных