Перейти к содержимому


Генпрокурор не при делах?


Сообщений в теме: 20

#21 PAN

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 10.167 сообщений
  • ПМЖСхід

Отправлено 09 сентября 2015 - 08:00

Управління МВС України в Миколаївській області не бачить підстав для втручання, заявив заступник начальника Управління Валерій Коба після того, як понад 600 осіб у масках-балаклавах, озброєних автоматами оточили поля в Первомайському районі та виставили блокпости. На моє запитання, що це за люди, Коба відповів: «мабуть, якась охоронна фірма».
Після того, як бойовики обстріляли начальника Первомайського МВ та співробітників СБУ, на місце подій прибула рота Нацгвардії. Але при спробі нацгвардійців наблизитись до блок-постів бойовики відкривають вогонь.
Бойовики прибули на автобусах та легкових автомобілях без номерів. Зрозуміло, що пересуватись без номерних знаків дорогами Миколаївщини вони могли виключно з благословення керівництва області й виключно за допомогою міліції.
А тепер запитання: в яких випадках оголошується антитерористична операція? Відповідь: лише тоді, коли під Верховною Радою протестують проти змін до Конституції. А якщо понад 600 озброєних автоматами бандитів облаштовують блок-пости на дорогах і стріляють по міліціонерах – все нормально. Підстав оголошувати АТО не вбачається.
https://www.facebook...100006204226091
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.





Количество пользователей, читающих эту тему: 1

0 пользователей, 1 гостей, 0 анонимных

Анализ сайта онлайн
Loading the player...