Перейти к содержимому


Украина после Майдана, или Майдан продолжается!

Майдан Евромайдан Украина власть

Сообщений в теме: 1551

#1541 gtc

    Про-двинутый пользователь

  • Пользователь
  • PipPipPip
    • Перейти к галерее
  • 24.629 сообщений
  • ПМЖЛьвов

Отправлено 23 января 2017 - 07:18

22 січня. Майдан. Це було тут.

Журналісти Радіо Свобода відзняли місця найгарячіших баталій Революції Гідності 22 січня 2014 року і поєднали у відео теперішнє і минуле. Цього дня «Беркут» вранці атакував мітингувальників і від пострілів снайпера загинули 20-річний вірменин Сергій Нігоян та 25-річний білорус Михайло Жизневський. Через три дні помер у лікарні і поранений 22 січня майданівець Роман Сеник.

https://youtu.be/5ajQvShFzBA
Скрытый текст


#1542 Гость_Тымнеро_*

  • Гости

Отправлено 27 января 2017 - 13:59

Медичний майдан на Вінниччині: всенародний гнів, крики "Ганьба!", емоції і "швидка допомога".

Изображение
Всенародний гнів, обурення, крики "Ганьба!", емоції і "швидка допомога" на майдані перед райдержадміністрацією.
Так у Шаргороді відреагували на звістку про перепрофілювання районної лікарні у лікувальний заклад планового лікування і віднесення Шаргорода до Могилів-Подільського госпітального округу.
Вибухонебезпечною стала обстановка у Шаргороді тоді, коли люди дали владі термін 5 днів на виправлення ситуації і виявили готовність перекрити залізничні колії на станції Ярошенка, аби змусити чиновників отямитися. Вже у понеділок районна рада скликала позачергову сесію, на розгляді в якої було тільки одне питання: порятунок лікарні.
Головний лікар Віталій Чорний розповів, що кілька днів тому на сайті департаменту побачили карту госпітальних округів Вінниччини.
Людей поставили перед фактом – без обговорень і без аналізу ситуації. Це означає, що десятки тисяч мешканців району фактично не матимуть вільного доступу до якісної медичної допомоги.

"За основу брали швидкість доїзду від пацієнта до лікарні. І відстань не більше 60 кілометрів. Але тут жодні критерії не витримуються! - каже Віталій Чорний. - У нас атестована клініко-діагностична лабораторія, стоматологічна поліклініка і стаціонарне відділення на 210 ліжок. У районній лікарні 92 лікаря і 215 – середнього медперсоналу. 75 відсотків працівників мають кваліфікаційні категорії. У районі живе 57,5 тисячі населення, котре обслуговує центральна районна лікарня. Наприкінці 2016 року ми пережили масштабну перевірку і акредитацію закладу, комісія дала "добро" на затвердження вищої кваліфікаційної категорії. Але як далі складеться доля нашої лікарні – невідомо. Наше трансфузіологічне відділення лікарні отримало безстрокову ліцензію на заготівлю і переробку донорської крові. В області тільки 4 райони мають таку ліцензію. Минулого року народилося в районі 540 дітей. У хірургічному відділенні прооперовано 1392 хворих. Чомусь ніхто не говорить про те, скільки дітей змушені народжуватися дорогою з села до лікарні госпітального округу! Такі випадки непоодинокі. За час епідемії в нашому інфекційному відділенні проліковано більше 3 десятків вагітних жінок. У мене запитання: якщо не буде інфекційного відділення – нам що, цих вагітних до Вінниці чи до Могилева-Подільського направляти? Буде скорочення. Нас заспокоюють, кажуть, що гінекологи перекваліфікуються у сімейних лікарів. Але хіба ж нам не потрібні досвідчені гінекологи? Знищення такої лікарні – це злочин перед мешканцями району".

Ольга Задорожна, представник департаменту охорони здоров'я Вінниччини, марно намагалася переконати обурених шаргородців, що все це робиться задля їхнього ж блага, казала, що лікарня зберігається в такому ж вигляді, в якому вона є, а перепрофілюванням займатимуться госпітальні ради, котрі ще не створені.
"Ця карта тільки запропонована для обговорення, – пояснювала чиновниця. – Ніхто нічого не затверджував, це проект".
Депутати одноголосно проголосували за те, щоб висловити недовіру голові департаменту охорони здоров'я області Людмилі Грабович і заступнику голови облдержадміністрації з гуманітарних питань Ігорю Івасюку, і звернулися до Президента України, Кабінету міністрів України, МОЗ України, Вінницької обласної державної адміністрації, Вінницької ОДА з проханням перепрофілювати районну лікарню у багатопрофільну лікарню інтенсивного лікування 1-го типу.

Підтримали це рішення і депутати обласної ради Дмитро Копера і Віталій Соляник.
"Нам треба запитати у керівництва департаменту, чому вони довели до такого стану лікарні районів, що тепер їм простіше змінити статус. Питання поділу області на округи відбувалося без нашої участі, – каже Дмитро Копера. – Ми будемо тримати ситуацію на контролі".
Документ затверджували вже на майдані, куди зійшлося більше 6 тисяч людей, і голова районної ради Михайло Попов негайно повіз його до Вінниці.

#1543 Hamstell

    Продвинутый пользователь

  • Автохелпер
    • Перейти к галерее
  • 5.158 сообщений
  • ПМЖЧернігів

Отправлено 29 января 2017 - 09:36

Це звичайний збір громади, а не "майдан".
Скоро збори ригівського електорату, невдоволеного підвищенням цін, "майданом" стануть називати
Борітеся — поборете, Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава і воля святая!

#1544 YaAA

    Продвинутый пользователь

  • Пользователь
  • PipPipPip
  • 2.469 сообщений

Отправлено 29 января 2017 - 10:10

Ну да , скоро любі народні протестні акції проти безглуздих і злочинних дій діючої влади, будуть називати зборами ригівського електорату...
Мабуть на вінничині такого лекторату найбільше в країні... :smile:

#1545 PAN

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 10.167 сообщений
  • ПМЖСхід

Отправлено 22 декабря 2017 - 17:37

Щось дивне твориться у локомотивному депо Кривого Рогу. Два дні тому працівники загрожували страйком через неможливість виконання своїх службових обов'язків через незабезпечення керівництвом безпечних умов праці. Приїхало обласне керівництво вирішити проблему страйку, повідомили, що вирішили. Але працівники почали масово писати заяви на звільнення.
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#1546 Гость_Тымнеро_*

  • Гости

Отправлено 22 декабря 2017 - 23:57

Да..Вроде 1200 человек написали заявления на увольнение....

#1547 Жигуліст

    Родом из ФУДД

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 31.607 сообщений
  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 23 декабря 2017 - 09:27

Просмотр сообщенияТымнеро (22 декабря 2017 - 23:57) писал:

Да..Вроде 1200 человек написали заявления на увольнение....
Ага. 1200 вакансій від робітника до директора.
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#1548 Гость_Тымнеро_*

  • Гости

Отправлено 24 декабря 2017 - 11:09

Просмотр сообщенияЖигуліст (23 декабря 2017 - 09:27) писал:

Просмотр сообщенияТымнеро (22 декабря 2017 - 23:57) писал:

Да..Вроде 1200 человек написали заявления на увольнение....
Ага. 1200 вакансій від робітника до директора.

На мордокниговском форуме железнодорожников читал про 1200 чел.

#1549 Жигуліст

    Родом из ФУДД

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 31.607 сообщений
  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 24 декабря 2017 - 11:44

Так і я ж про те. 1200 вакансій.
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#1550 PAN

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 10.167 сообщений
  • ПМЖСхід

Отправлено 27 декабря 2017 - 21:56

В Украине железнодорожники вышли на акции протеста

Сегодня, 27 декабря, по Украине прокатилась волна забастовок от сотрудников железной дороги.
Известно, что на некоторых станциях, в частности в Ивано-Франковске, Кривом Роге и Полтаве, из-за протеста временно стали поезда.
Организаторами акции протеста стал профсоюз машинистов Украины, члены которого и участвовали в мероприятиях. В городе Подольск (Одесская область) в данной акции приняли участие 12 локомотивных бригад, в Тернополе - 11 локомотивных бригад, а также сотрудники моторвагонного депо.
Также это коснулось и многих других бригад, которые не станем упоминать. Подобная волна протестов прокатилась во многих городах Украины, просто не во всех было принято решение останавливать движение поездов. Отмечается, что акция протеста на железной дороге длилась лишь полчаса (с 9:00 до 9:30)
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#1551 PAN

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 10.167 сообщений
  • ПМЖСхід

Отправлено 06 марта 2018 - 13:40

6 березня 2018 року відбудеться ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ ПРОТЕСТУ під стінами Кабміну за участю сільськогосподарських виробників, працівників аграрних підприємств з усіх куточків України, а також представників громадськості! Учасники вимагатимуть від Уряду захистити права сільськогосподарських виробників та прозоро розподілити належні їм державні дотації в сумі 4 млрд гривень. Люди закликатимуть припинити свавілля Мінагрополітики, пов’язане із дискредитованою і непрозорою системою розподілу державної підтримки. Окрім того, вони вимагатимуть від Уряду реалізувати вимоги Аграрного Віче, наслідком якого стала підписана аграріями Резолюція до влади. Також підніматиметься питання зниження ПДВ на харчові продукти із 20% до 7%. Учасники акції виведуть під будівлю Кабміну корів і свиней, сільськогосподарську техніку, привезуть цистерни з молоком, принесуть плакати і листівки. Аграрії «вручать» чиновникам копита і роги тварин, а також виллють молоко під будівлю КМУ. В рамках заходу голова Асоціації тваринників Ірина Паламар проведе брифінг для журналістів о 09:30 год. під КМУ, де озвучить вимоги людей. Дата та місце проведення: 6 березня 2018 року під стінами Кабміну (вулиця М. Грушевського, 12/2). Початок: о 09:00 год. Учасники пройдуть ходою з тваринами від Європейської площі (пам’ятник В. Лобановському) до КМУ. Хода розпочнеться о 08:30 год. Захід організовується Асоціацією тваринників України спільно з галузевими об’єднаннями та сільськогосподарськими виробниками. Прохання для ЗМІ акредитуватися за телефоном 067 223 65 29 або відписати на e-mail info@usba.com.ua до 18:00 год 5.02.2018.

Детально: https://usba.com.ua/silgospvirobniki-protestuvatimut-pid-stinami-kabminu-proti-svavilla-vladi
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#1552 Гость_Тымнеро_*

  • Гости

Отправлено 14 марта 2018 - 18:02

"Укрзализныця" закупила партию кожаных портфелей по 5 тыс. гривен за шт.


В конце февраля 2018 года Центр обеспечения производства (ЦОП) "Укрзализныци" приобрел 72 кожаных портфеля на три отделения общей стоимостью 388,8 тыс. гривен, сообщает LIGA.net.
Согласно тендерной документации, один кожаный портфель стоил 5400 гривен. Закупка прошла без конкурентов по переговорной процедуре.
Поставщиком выбрали ООО "ЛС-Трейд", которое предложило отгрузить портфели по ожидаемой ЦОП стоимости.
В документах не упоминаются модель, марка и производитель портфеля, однако мониторинг рыночных предложений показывает, что стоимость кожаных портфелей с подобными характеристиками начинается от 1600 гривен, брендовых марок - от 3000 гривен.
"ЛС-Трейд" зарегистрирована в городе Бровары Киевской области в квартире ее владельца Александра Швеца. Ранее компания в государственных тендерах побеждала только однажды, выиграв конкурс на поставку детских подарочных наборов.





Количество пользователей, читающих эту тему: 1

0 пользователей, 1 гостей, 0 анонимных

Анализ сайта онлайн
Loading the player...