Перейти к содержимому


Новая Украина в новом мире



Сообщений в теме: 483

#401 gtc

    Про-двинутый пользователь

  • Пользователь
  • PipPipPip
    • Перейти к галерее
  • 24.629 сообщений
  • ПМЖЛьвов

Отправлено 25 июня 2017 - 21:56

Просмотр сообщенияЖигуліст (25 июня 2017 - 21:27) писал:

ЗВІЗДА - ЗВІЗДІТ!

Ну да, а шо такое, это просто работа такая, они ж не виноваты, а Путин же не знает...

#402 PAN

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 10.167 сообщений
  • ПМЖСхід

Отправлено 26 июня 2017 - 19:54

Хто взмозі, запостіть, будь-ласка хоча би прес-реліз сьогоднішньої зустрічі у Парижі, бо просто так блокувати не будуть.

Марк Фейгін:
Да вы сейчас охренеете! Кремль заблокировал доступ к материалу встречи Порошенко и Макрона на сайте Елисейского дворца! http://www.elysee.fr...dent-d-ukraine/

https://m.facebook.c...100001733056834
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#403 PAN

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 10.167 сообщений
  • ПМЖСхід

Отправлено 26 июня 2017 - 20:01

Фраза дня! Королева Анна Ярославна належить спільній історії Франції і України - президент Франції Емануель Макрон

"Між нашими двома країнами є дуже давні відносини, дуже глибока історія, і Ви, пане Порошенко цьому присвятили деякий час сьогодні, щоб віддати належне Анні Київській. Ви нагадали, наскільки важлива ця історія XI століття, дуже давня, наскільки глибоко вкорінені наші давні стосунки ", - сказав президент Франції.

Оце я розумію прояв поваги до України, українців і їх президента: почесна варта, прапори України, Франції і ЄС. Емануель Макрон вийшов зустріти Петра Порошенка на східці Єлисейського палацу, по завершенні зустрічі спільна прес-конференція. Тепер бачите і розумієте різницю між "потужним" візитом Петра Порошенка до США і реальним офіційним, вдалим візитом Порошенка до Франції?

Під час візиту Володимира Путіна до Франції не могла не впасти в очі іронія і зневага Макрона стосовно Путіна. Сьогодні ж навпаки - Емануель Макрон усим демонструє підтримку України і українського народу.

І головне! Президент Франції Еммануель Макрон на спільному брифінгу з президентом України Петром Порошенко заявив, що агресія на Донбасі походить з Росії: «Але треба зрозуміти, агресія походить з Росії, тобто агресором є не Україна. Також ми визнаємо анексію Криму, що вона є незаконною. Ми знаємо хто розв’язав цю війну».

Тому цей візит Порошенка до Франції можна сміливо назвати "перемогою". Тюфяк Франсуа Олланд в житті б ненасмілився таке заявити. Та ще й прилюдно, на цілий світ.
https://m.facebook.c...100004020468401Изображение

Сообщение отредактировал PAN: 26 июня 2017 - 20:03

Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#404 PAN

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 10.167 сообщений
  • ПМЖСхід

Отправлено 03 августа 2017 - 22:02

Так Петра Олексійовича ще ніхто не називав. Чекаємо на реакцію нашого зовнішньополітичного відомства.
Для довідки: The Huffington Post - ЗМІ, що належить AOL Inc.

Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#405 PAN

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 10.167 сообщений
  • ПМЖСхід

Отправлено 04 сентября 2017 - 22:11

Ти дивися, які, а щоб їм чорне було.

Канада почала масово відмовляти українцям у візах - посол


За перші три місяці цього року Канада відмовила у візі 34% українців. Про це повідомив надзвичайний і повноважний посол України в Канаді Андрій Шевченко в інтерв'ю Цензор.НЕТ. "Ми зараз маємо катастрофічно великий відсоток відмов українцям в канадських візах. Критично великий відсоток відмов. Якщо в минулому році кількість відмов зменшилася і дійшло до 24%, то в цьому році в першому кварталі ми мали 34% відмов українцям в канадських візах," – сказав Шевченко. Він наголосив: безвізовий режим із Європейським Союзом має підштовхнути владу Канади до перегляду ситуації з великою кількістю відмов. "І мені здається, що безвізовий режим з Європейським Союзом має підштовхнути наших канадських друзів до того, щоб переосмислити цю історію. Україна зараз не входить в число країн з найвищими міграційними ризиками", – заявив посол. На його думку така велика кількість відмов існує через недосконалу оцінку українців та пов'язаних з цим міграційних ризиків. Також він сказав про позитивні зрушення."Канада істотно скоротила час на розгляд візових документів. Зараз середній час розгляду візових документів в канадському посольстві коливається на позначці 5-6 робочих днів. Можливо, до 7 робочих днів. Це набагато кращий показник, ніж у більшості країн, де Канада видає візи", – розповів Шевченко.
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#406 PAN

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 10.167 сообщений
  • ПМЖСхід

Отправлено 13 октября 2017 - 21:46

Країни Євросоюзу запровадили антидемпінгові мита на імпорт сталі гарячого прокату з України.

Цитата

Commission Implementing Regulation (EU) 2017/1795 of 5 October 2017 imposing a definitive anti-dumping duty on imports of certain hot-rolled flat products of iron, non-alloy or other alloy steel originating in Brazil, Iran, Russia and Ukraine
http://eur-lex.europ....01.0024.01.ENG

Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#407 PAN

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 10.167 сообщений
  • ПМЖСхід

Отправлено 30 октября 2017 - 18:42

Геращенко просить Британію звернути увагу на безпідставні відмови українцям в отриманні віз


Перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко звернулася до міністра Великої Британії у справах Європи та Америки Алана Данкана з проханням звернути увагу на скарги українців щодо безпідставних відмов в отриманні британських віз.
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#408 PAN

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 10.167 сообщений
  • ПМЖСхід

Отправлено 03 ноября 2017 - 17:09

Державне підприємство "Антонов", є розробником авіаційної техніки та, відповідно, утримувачем сертифікатів типу літаків «Ан», зокрема, транспортного літака Ан−124−100 «Руслан». Саме тому збільшення ресурсів цієї авіаційної техніки – прерогатива виключно ДП "Антонов".

Невиконання «Антоновим» і Україною обов’язків, обумовлених цілою низкою міжнародних правил та вітчизняним законодавством, призведуть до застосування відповідних міжнародних санкцій. Зокрема – до заборони міжнародних польотів літаків марки «Ан», а також до передачі функцій розробника іншим органам, вповноваженим країною−експлуатантом повітряних суден (ПС).

"Невиконання своїх прямих обов'язків підтримувати цивільні літаки марки "Ан" призведе до втрат ліценцій розробника, дозволів на авіаперевезення та втрат ринків", – зазначили на підприємстві.

Фахівці ДП "Антонов" детально роз'яснили ці міжнародні правила. Відповідно до діючих міжнародних стандартів та установчих матеріалів в галузі підтримання льотної придатності, які викладені в Додатку 8 до Конвенції про міжнародну цивільну авіацію ICAO (International Civil Aviation Organization) «Льотна придатність повітряних суден» та в Керівництві ICAO з льотної придатності, Doc 9760, організація−розробник залишається відповідальною за збереження цілісності конструкції літака. Для відомств цивільної авіації представники організації−розробника зобов’язані залишатися контактними особами при вирішенні проблем, які можуть вимагати розробки корегувальних заходів.

Крім цього, організація−розробник зобов’язана постійно оцінювати цілісність конструкцій своїх літальних апаратів протягом всього терміну їх експлуатації. За результатами такої оцінки вона повинна розробляти і видавати інформацію, що доповнює чинні програми технічного обслуговування, з метою виявлення пошкодження конструкції до того, як воно стане проблемним для всього парку. Така інформація повинна ґрунтуватися на матеріалах аналізу, випробувань та досвіду експлуатації і включатися до програми збереження цілісності конструкції (Doc 9760, частина V, п. 2.7.3.1). Вказівки з підтримання льотної придатності також розробляються організацію−розробником виробу авіаційної техніки.

Саме з метою дотримання своїх зобов’язань, за міжвідомчим узгодженням з повноважними міністерствами та відомствами України, згідно з листом−роз’ясненням Держекспортконтролю України, на договірній основі фахівці ДП «АНТОНОВ» виконають роботи з оцінки технічного стану літака Ан−124−100 «Руслан» ТОВ «Авіакомпанія «Волга−Днєпр», що не входить до переліку компаній, до яких згідно рішення РНБО України застосовуються санкції. Зазначений літак має Свідоцтво про реєстрацію цивільного ПС та може використовуватись тільки з метою забезпечення потреб громадян та економіки. Таким чином, ДП «Антонов» як розробник авіаційної техніки діє відповідно до чинного законодавства України та міжнародних авіаційних правил.

Нагадаємо, що з 2016 року повністю припинено співробітництво між ДП «Антонов» та ТОВ «Авіакомпанія «Волга−Днєпр» в напрямку надання послуг з повітряних перевезень великогабаритних та нестандартних вантажів.
http://www.antonov.com/news/532
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#409 PAN

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 10.167 сообщений
  • ПМЖСхід

Отправлено 04 ноября 2017 - 12:01

Оце тепер переживаю.
"План Маршалла" для України вже отримав чіткі обриси - Климпуш-Цинцадзе
Литва ретельно підготувалася до подання проекту "Новий Європейський план для України на 2017-2020 рр." (так званий "План Маршалла для України") іншим членам Європейського Союзу.
Про це заявила віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе в ефірі "5 каналу".
"Безумовно, той факт, що Литва своїми зусиллями і дуже ретельною підготовкою такого європейського плану для України, так званого "Плану Маршалла"", підготувала ґрунт для того, щоб мати можливість його уявити і бути почутою іншими членами Європейського Союзу. Це дуже важливо", - сказала вона.
За її словами, цей план вже отримав конкретизовані обриси "зі структурою, з розумінням тих механізмів, які повинні бути закладені" для того, щоб план міг бути реалізований.
"Ми мусимо розуміти, що це лише початок шляху для того, щоби цей план отримав реальну підтримку усіх партнерів або великої кількості партнерів, які би залучились до того інвестиційного плану в 5 мільярдів доларів чи євро щорічно на інвестиції для України, з якою пропозицією йде Литва", - сказала Климпуш-Цинцадзе.
Вона додала, якщо ініціативу Литви реалізують і залучать заплановані інвестиції, то в Україні ВВП може щорічно зростати на 6-8%.
Як повідомлялося, план допомоги Україні презентують 6 листопада у Сеймі Литви для послів Канади, США, Японії та держав-членів ЄС у Литві.
Раніше повідомлялося, що "План Маршалла" про довгострокову підтримку України, офіційно підтриманий Європейською народною партією, буде представлено на саміті Східного партнерства в Брюсселі у листопаді.
Як з’ясувалося, у документах саміту "Східного партнерства" немає навіть побіжної згадки про так званий "план Маршалла".
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#410 Жигуліст

  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 04 ноября 2017 - 13:51

Про Литву трохи розказував знайомий, який їздить туди до батьків.
Їхня проблема в тому, що в Європу стрибнули непідготовленими. Європейський ринок праці, європейські товари призвели до зниження зайнятості місцевого населення у місцевому виробництві, і зниження попиту на вітчизняні товари. До того ж - економіка була орієнтована на ринок колишнього есересер, а в нових умовах цей напрямок не підтримувався. Але були європейські гранти, які тримали економіку на плаву.
А коли гранти скінчились... виявилось, що працювати нема де.
Тому зараз у Литві стояковий бізнес - ремонт автомобілів з Європи для "продажу блях".

Той факт, що означений План розкручується Литва, дає надію, що їхні помилки враховані.
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#411 Жигуліст

  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 06 ноября 2017 - 10:54


У новому фільмі Люка Бессона помітили український прапор


У фантастичному фільмі "Валеріан і місто тисячі планет" на 2 хвилині 31 секунді присутня сцена з українськими прапором і шевронами – користувачі соцмереж захоплені несподіваним нюансом у голлівудському фільмі.


Не втримався і міністр інформаційної політики Володимир Омелян.


"Ну що ж, за Україну у XXVIII столітті я спокійний. Українська делегація прибуває на станцію "Альфа" в Магелановій галактиці. Нікого з нинішніх політиків у її складі вже немає, значить в Україні все нарешті добре. П.с. Судячи з радісних свіжих облич – транспортна галузь функціонує відмінно", – йдеться у повідомленні.


Изображение



Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#412 PAN

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 10.167 сообщений
  • ПМЖСхід

Отправлено 10 ноября 2017 - 19:25

Прес-реліз «Спрощення візових вимог для громадян України»

November 9, 2017

1. З нагоди візиту Державного міністра закордонних справ Японії Кадзуюкі НАКАНЕ в Київ 9 листопада цього року для переговорів з його партнерами в Уряді України та для участі в подіях в рамках року Японії в Україні, були визначені заходи зі спрощення візових вимог для короткотермінового перебування для громадян України (власників звичайних закордонних паспортів), які набудуть чинності з 1 січня 2018 року.

2. Зміст конкретних заходів, які будуть впроваджені, наступний:
- Коло заявників, які мають право на багаторазові візи для короткотермінового перебування з діловою метою і культурних та наукових діячів, буде розширено, а також строк дії віз буде збільшено з 3 до 5 років максимум.
- У доповнення до існуючих одноразових віз будуть введені багаторазові візи (зі строком дії 3 роки та максимальним строком перебування 30 днів) для короткотермінового перебування з різними цілями, в тому числі туризм.
- У випадку самостійної оплати поїздки заявнику не буде потрібно надавати документи від гаранта.

3. З початком дії перерахованих вище заходів очікується поліпшення умов для туристів, підприємців, збільшення числа громадян, які повторно відвідують Японію, подальше зміцнення міжлюдських контактів.

4. Більш детальна інформація буде розміщена згодом на сайті Посольства Японії в Україні.
http://www.ua.emb-ja.../00_000931.html
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#413 PAN

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 10.167 сообщений
  • ПМЖСхід

Отправлено 20 декабря 2017 - 18:45

Просмотр сообщенияЖигуліст (22 февраля 2017 - 22:36) писал:

акциями в Польше

У Торуні встановлюють меморіал жертвам rzezi wołyńskiej. У центрі композиції нанизана на тризуб дитина.
Изображение
http://wiadomosci.on...rcc=ucs&utm_v=2
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#414 PAN

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 10.167 сообщений
  • ПМЖСхід

Отправлено 30 декабря 2017 - 19:44

Посольство України відповіло Польщі, скільки насправді українців отримали статус біженця у сусідів

Упродовж 2016-2017 років загалом лише 88 українців отримали статус біженця, а 239 громадян України отримали статус особи, яка потребує додаткового захисту. Таким чином посольство України відреагувало в суботу на заяву речниці польського уряду Йоанни Копцінської, яка в п'ятницю наголосила, що Польща прийняла велику кількість біженців з України.

в інтерв’ю виданню wPolityce.pl Копцінська наголосила, що Польща прийняла “дуже багато біженців з України, де триває війна”. За її словами, завдяки таким діям як прийом біженців з України Польща допомагає подолати напругу на східному фланзі ЄС, а західні партнери це не хочуть брати до уваги. У Польщі вже не вперше високопосадовці називають сотні тисяч трудових мігрантів з України, які платять податки і соціальні відрахування, біженцями, котрі перебувають на повному утриманні держави.
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#415 Жигуліст

  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 01 января 2018 - 12:41

Какая международная организация сделала больше всего для Украины? Многие думают, что это ЕС, ООН или, возможно, даже МВФ. Но Союз европейских футбольных ассоциаций УЕФА также заслуживает серьезного внимания. УЕФА присудило Украине право принимать Евро-2012. И это был огромный риск со стороны УЕФА, но он окупился. Это сделало Украину более известной и позволило стране избавиться от многих негативных стереотипов.

Но то, что УЕФА выбрал Киев для проведения финала Лиги Чемпионов 2018 года, может стать еще более важным событием для Украины, предоставляя стране хорошую возможность, и именно тогда, когда это нужно больше всего.

Гибридная война Кремля против Украины в значительной степени основана на дезинформации. Причем одна из ключевых задач России – показывать Украину как несостоявшееся государство. Цель Кремля состоит в том, чтобы дискредитировать Украину на международном уровне, таким образом сделав страну изолированной от потенциальных партнеров и уязвимой для дальнейшей российской агрессии. И в значительной степени эти усилия не прошли зря. Пока многие сочувствуют нынешнему положению Украины, в мире страна ассоциируется с войной, коррупцией, нищетой и хаосом.

По общему признанию Украина не спешила противостоять российским информационным атакам. Но это всегда было нелегким испытанием. Киеву попросту не хватает авторитета, чтобы противостоять глобальному влиянию Кремля, и украинцы часто оказывались в безнадежной ситуации, когда Москва задействовала свою обширную сеть финансовых, дипломатических и интеллектуальных ресурсов. Опровергать русские фейки бесполезно, если о разоблачении узнают менее 1% аудитории.

Вместо того, чтобы сражаться с кремлевской «армией троллей», украинцы должны попытаться создать собственную, альтернативную повестку дня. На самом деле, может быть куда разумнее постоянно подчеркивать привлекательность страны как партнера и как места для туризма и бизнеса. Несмотря на мрачные заголовки в СМИ, 95% территории Украины остаются более безопасными, чем большинство крупных европейских городов. Это потрясающая и гостеприимная страна, где иностранных гостей всегда ждет теплый прием и отличное соотношение цены и качества. И именно эта, менее известная сторона Украины, должна стать главной, когда Киев будет принимать финал Лиги Чемпионов УЕФА.

Сам матч состоится 26 мая, его посмотрят сотни миллионов зрителей. Но что еще более важно – за неделю до матча в украинскую столицу приедут представители мировых СМИ, которые будут жадно выискать дополнительные информационные поводы для сюжетов об Украине. И это даст бесценную возможность Киеву, чтобы преподнести себя как новую европейскую столицу. Во время конкурса «Евровидение-2017» иностранные журналисты уже распробовали Киев на вкус. Финал Лиги Чемпионов в 2018 году станет еще большим триумфом.

Украина не может рассчитывать победить Россию в военном отношении или заглушить российскую дезинформационную кампанию, но она может изменить отношение к себе, рассказывая свою историю о собственной привлекательности. УЕФА предоставило украинцам прекрасную возможность сделать именно это

https://charter97.or...7/12/31/274252/
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#416 Гость_Тымнеро_*

  • Гости

Отправлено 01 января 2018 - 13:07

Просмотр сообщенияЖигуліст (01 января 2018 - 12:41) писал:

Украина не может рассчитывать победить Россию в военном отношении или заглушить российскую дезинформационную кампанию,

Может.Но если начнет реально бороться с коррупцией. Если начнет помогать бизнесу работать,а не глушить его всеми доступными способами.

#417 PAN

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 10.167 сообщений
  • ПМЖСхід

Отправлено 02 января 2018 - 12:12

Просмотр сообщенияPAN (30 декабря 2017 - 19:44) писал:

Посольство України відповіло Польщі, скільки насправді українців отримали статус біженця у сусідів

Упродовж 2016-2017 років загалом лише 88 українців отримали статус біженця, а 239 громадян України отримали статус особи, яка потребує додаткового захисту. Таким чином посольство України відреагувало в суботу на заяву речниці польського уряду Йоанни Копцінської, яка в п'ятницю наголосила, що Польща прийняла велику кількість біженців з України.


"Ми постійно стоїмо на позиції, що ми не будемо приймати біженців з Близького Сходу та Північної Африки, оскільки це наше суверенне рішення. З іншого боку, на східних кордонах Європейського Союзу ми надзвичайно сприяємо зменшенню напруженості, оскільки ми вже прийняли принаймні кілька десятків, а може, навіть сто десятків біженців з України", -про це прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький заявив в інтерв’ю телеканалу TVP
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#418 PAN

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 10.167 сообщений
  • ПМЖСхід

Отправлено 16 января 2018 - 00:24

Польська державна судноплавна компанія планує надати замовленим на китайській верфі кораблям назви польських міст на території так званих "східних кресів".

Про це повідомляє Radio Szczecin з посиланням на менеджера держкомпанії Польське морське пароплавство Павла Бжезицького.

Перший корабель, який компанія невдовзі має отримати з китайської верфі, матиме назву "Львів". Корабель матиме місткість 39 тисяч тонн.


Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#419 Гость_Тымнеро_*

  • Гости

Отправлено 18 января 2018 - 23:44

Готовятся к захвату? Аль сами отдадим?

#420 PAN

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 10.167 сообщений
  • ПМЖСхід

Отправлено 26 января 2018 - 22:42

Міністерство закордонних справ України глибоко стурбоване ухваленням в Сеймі Польщі законопроекту про заборону пропаганди так званої "бандерівської ідеології".

Коментар МЗС України щодо ухвалення Сеймом проекту Закону:

Цитата


Категорично не сприймаємо чергову спробу нав’язати однобічне трактування історичних подій, у т.ч. некоректного використання в офіційному документі Республіки Польща назви частини території сучасної України.

Хотіли б нагадати авторам проекту цього законодавчого акта, що українці, як і поляки, зазнали надзвичайно великих страждань від тоталітарних режимів в роки Другої світової війни, а також самовіддано боролися за свободу своєї Батьківщини. У цьому контексті надзвичайну стурбованість викликає намір зобразити українців виключно як «злочинних націоналістів» та «колаборантів третього рейху».
http://mfa.gov.ua/ua...ubliki-polyshha


Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.





Количество пользователей, читающих эту тему: 1

0 пользователей, 1 гостей, 0 анонимных

Анализ сайта онлайн
Loading the player...