Перейти к содержимому


Донбасс в нынешней Украине



Сообщений в теме: 375

#361 Жигуліст

    Родом из ФУДД

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 31.607 сообщений
  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 09 июля 2018 - 09:58

SOS! Можливий початок катастрофи на Донбасі
Roman Burko:
З 1 по 7 липня отримав 5 інсайдів з різних джерел з окупованої території (3 з #Горлівка, і 2 з #Єнакієве). Люди підозрюють, що окупаційна влада приховує факти хімічного чи радіаційного зараження ґрунту і води. Багато людей скаржаться на слабкість, нудоту, блювання.
Крім цього, за останні 2 тижні отримав 4 повідомлення, що люди, які тимчасово виїжджають з окупованої Горлівки на територію, контрольовану Україною, почали ретельно мити свої машини. Це вже стало чимось на кшталт "обряду". Місцеві переконані, що так "змивають радіоактивний пил", через який начебто їх можуть не впустити на вільну територію. WTF?!
Спочатку не приділяв особливої уваги таким новомодним забобонам. Але знайшов у ютубі кілька свіжих відео з цікавими описами:

1) «На КПВВ Майорське молодого хлопця забрали в лікарню з харчовим отруєнням. Підозра на сальмонелу. Їхав з Горлівки в Бахмут»
https://www.youtube.com/watch?v=wKvOMuaWoxY (відео завантажене 3 липня)

2) «Чоловіку стало погано і довелося викликати медиків на КПВВ Новотроїцьке. При перетині лінії розмежування з "днр" в Україну чоловік відчув слабкість, нудоту і головокружіння. Це вже не перший випадок зі схожими симптомами за останні дні. В районі Горлівки був навіть випадок з летальним кінцем. Померла жінка на КПВВ Майорське»
https://www.youtube.com/watch?v=gYXLEpP3Z4U&feature=youtu.be (відео завантажене 6 липня)

3) «Вчора на КПВВ Мар'їнка людину забрала швидка допомога. Нудота, головний біль, блювання, підозра на променеву хворобу. Їхав з Макіївки. Українські військові толком нічого не коментують»
https://www.youtube.com/watch?v=TGZiaenAFEU (відео завантажене 6 липня, але, судячи з опису, подія відбулася 5 липня)

І ось сьогодні вже з'явилося таке відео з КПВВ Майорське
https://www.youtube....eature=youtu.be
В останні роки багато експертів висловлювали припущення, що на окупованому російськими військами Донбасі може початися екологічна катастрофа, пов'язана з підтопленням шахт і бойовими діями. Можливо, ми бачимо вже перші ознаки початку реалізації цього сценарію. Але дати остаточний висновок можуть тільки спеціалісти, які повинні провести всі проби і вимірювання радіаційного та хімічного фону. В України немає доступу до окупованих територій, а РФ та підконтрольні їй бойовики не зацікавлені в проведенні об'єктивного дослідження цієї теми. Її слід вирішувати комплексно вже зараз, із залученням міжнародної спільноти, вона може торкнутися не тільки окупованих регіонів, а й суміжних територій, і спричинити масштабну екологічну катастрофу.
Допоможіть поширити інформацію і привернути увагу світової спільноти до цієї проблеми.
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#362 PAN

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 10.167 сообщений
  • ПМЖСхід

Отправлено 10 июля 2018 - 19:30

Только за минувшую неделю в открытых источниках я обнаружил 12 случаев потери сознания с признаками похожими на лучевую болезнь у людей, пересекающих т.н. "линию сопрокисновения"

Как правило, это КПВВ Майорск и Марьинка.

Общая слабость, головокружение, тошнота, рвота, металлический привкус во рту, потеря сознания...

Обычно, списывают на погоду и давление, но гипертония присуща лицам преклонного возраста, либо жару остро переносят дети. А тут в спектр не попадают здоровые девушки 25 лет или мужчины 42-х

Полноценное обследование, конечно, никто из них не проходил. Да и у пограничников на КПВВ специального измерительного оборудования нет. Кроме того, не забываем, что вести полноценную радиоразведку на окупированной территории вообще никому в голову не приходило. И где находится очаг заражения - хрен его знает. Но явно в районе не нашей зоны контроля.

Поэтому, настойчиво рекомендую добровольно пройти обследование всем лицам, приехавшим на контролируемую украинской властью территорию.

Подумайте о своём здоровье, земляки.

Это не шутка, еслишо.
https://m.facebook.c...6&id=1849311083
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#363 PAN

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 10.167 сообщений
  • ПМЖСхід

Отправлено 13 июля 2018 - 22:03

люди пишуть:
Изображение
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#364 PAN

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 10.167 сообщений
  • ПМЖСхід

Отправлено 13 июля 2018 - 22:06

Вчорашні фото з КПВВ Майорськ:

Изображение

Изображение

Изображение
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#365 Жигуліст

    Родом из ФУДД

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 31.607 сообщений
  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 04 сентября 2018 - 16:05

А я от думаю... В наступному році Орділа стає історією.
Але залишається біомаса, яка своїми силами знищила промисловість в регіоні.
Але в України в наявності показники зростання економіки БЕЗ знищеного регіону.
Але та біомаса буде отримувати українські пенсії.
Але надходжень до ПФ з того регіону буде мізер.
А пенсію платити треба...

https://youtu.be/4riXNwVtEik
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#366 Жигуліст

    Родом из ФУДД

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 31.607 сообщений
  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 04 сентября 2018 - 16:55

Про цю подію я дізналася трохи більше тижня тому. Інформатор з «мвс ЛНР» розповів, але так як інформація стосувалася ситуації, яка сталася в Москві, і стосувалася Захарченко, та й перевірити її було важко, я не стала писати те, на що не могла подати ні скрін, ні фото.

Вибрала позицію спостерігача, і запаслася попкорном. У Москві зустрічалися «керівники» ОРДЛО (Пасічник, Захарченко) з Сурковим і Медведчуком, яка закінчилася скандалом. Захарченко накинувся на Медведчука, погрожуючи, і матюкаючись, пояснюючи оному, що поки він, Захарченко, живий, то «Донбас ніхто не поставить на коліна», «Донбас ніколи» …

Розлютило Захарченко те, що перед маріонетковим режимом ОРДЛО російсько-ФСБшнимі кураторами були поставлені прості завдання «все взад», тобто розворот ОРДЛО на 360 градусів, зміна позицій, політики і пропаганди з «наварасіі» і «республіг» на «Донбас-це Україна ». Ця зустріч і її формат, підтвердили позицію Росії по зміні продавлювання реваншизму шляхом впливу на вибори в Україні в 2019-му році.

На зміну ситуативно проукраїнській владі Росія хоче привести жорстко проросійську. Донбас, щоб не відчував себе кинутим і зраджеим, до цього часу повинні не тільки переорієнтувати ментально і інформаційно, а й підготувати до «референдуму» і виборів, щоб він прийняв і позицію «все в зад», і нового Президента і … повернення в Україну . Для цього Донбасу в Росії придумали новий статус- «Донецька автономна республіка в складі України». Благо, що Конституція це дозволяє за аналогією з Кримом.

Ось чому я проти автономій. І вважаю, що і Крим після деокупацію повинен стати рівним серед рівних, тобто отримати статус Кримської області. Медведчук – Глава Автономної Республіки Донбас. Тобто співпрезидент.

Але з 2014-го року Донбас орієнтували інформаційно, історично, ментально, фізично в «наваросію», «народ бамбаса», і більше 70% жителів ОРДЛО вважає себе такими. Вони повірили! Розумієте, щиро повірили пропаганді і переорієнтували своє мислення і життя. Вони вмирають заради «наваросіі».

Ось це данбасянскьке все повинно бути підготовлено до таких речей, як:
- прийняти повернення в Україну і не противитись йому
- забути на час про «наваросіі»
– бути готовим вимагати надати і проголосувати за статус «автономна республіка Донбас» (ось чому стали використовувати «народ Донбасу», тобто «автономна республіка Донбас потрібна корінному народу Донбасу»
- прийняти і підтримати ці питання на «референдумі»
- прийняти і підтримати креатуру Медведчука, як Глави (Голови Ради) «Автономної Республіки Донбас»
– прийняти і підтримати проросійську позицію, російську мову, повернення в економічний, історичний і релігійний простір РФ
- прийняти і підтримати проросійського президента

Ясна річ, Захарченко при такому розкладі (їм з Пасічником обіцяли тиху мирну старість в Росії після закінчення війни) втрачав багато. І це не довіра людей, як ви подумаєте, а бізнес, банальний сигаретний, наркотрафіки, курячий, магазинний бізнес. Захарченко за цей час відчув себе важливим, потрібним, Богом Донбасу. Звання гиніралісімуса всіх галактичних військ, інтерв’ю, визнання, медалі, паради … Він щиро вірив у свою значимість, свій вплив на Донбас, світ. За всіма його мінусами, він же був звичайним середньостатистичним донбасяніном, який в курмаршали виїхав. Він вірив. І в Росію, і в велич, і в власну значимість. А тут Медведчук. І «все взад». І «Донбас-це Україна», а вам Захарченко, досвідос. І він розлютився. Щиро!

Він вірив, що Донбас його особиста, нова машина, або іграшка, автоматік. Ще ж люди кричать «месія». І в це він вірив. А тут Медведчук. І «все взад». І він, як стара біля розбитого корита, такий собі Януковощ-РОСТОВСЬКИЙ, КіляАзіров-московський, незримий і безтілесний Плотницький, який як би живий і як б не дуже.

Олена Степова
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#367 PAN

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 10.167 сообщений
  • ПМЖСхід

Отправлено 02 ноября 2018 - 11:27

Щось незрозуміле коїться: минулого тижня силовики нагрянули на "воровську сходку" у Бахмуті, тепер у Святогірську пов'язали "смотрящєго" за містом Васю Картавого.


Офіцер, який приїхав у Святогірськ на відпочинок, став жертвою озброєного нападу. Двоє озброєних чоловіків, один з яких назвався смотрящим за містом, вимагали платити їм гроші, приставляли пістолет до голови потерпілого та погрожували застрелити його та ще двох осіб. В ході поліцейської операції співробітники управління стратегічних розслідувань в Донецькій області та спецпідрозділу КОРД за процесуального керівництва прокуратури притягнули зловмисників до відповідальності.

Підозрювані затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ними виявилися колишній нардеп з Донецька, пов’язаний з кримінальними колами, та раніше судимий шахрай, а зараз керівник приватної охоронної структури та сумнівної громадської організації.

Оперативники встановили, що 26 серпня зловмисники влаштували у човновому прокаті Святогірська конфлікт з потерпілим, висуваючи претензії, що за оренду човна слід платити їм. Чоловіки стверджували, що вони є власниками прокату та усього, що є на набережній. При цьому старший представився місцевим кримінальним авторитетом на ім’я Вася Картавий.

Нападники взяли на приціл військовослужбовця та двох працівників прокату зі словами «Я вас тут всех положу». У цей час роботу підприємства було паралізовано. Однак потерпілий надав відсіч підозрюваним та вони пішли, пригрозивши йому подальшою розправою.

В ході досудового розслідування поліцейські з’ясували, що жодних документів на земельну ділянку або майно дебошири не мали.

Екс-депутат, відомий у бізнес-структурах регіону, наразі очолює комунальне підприємство у Слов’янському районі.Його спільник - виходець з АР Крим, де він був судимий за шахрайство, підробку документів та ДТП.

За наявною інформацією, чоловік під прикриттям громадської організації, створеної нібито для допомоги учасникам АТО, збирає данину з підприємців та займається кришуванням. Крім того, йому підпорядкований приватний загін охорони, серед працівників якого – бойовик, судимий за участь в незаконних збройних формуваннях.

Напад на офіцера кваліфікований за ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене із застосуванням зброї). Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває. Підозрювані перевіряються на причетність до інших кримінальних правопорушень.
http://police.dn.ua/...ovosluzhbovtsya


Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#368 Гость_Gesha_*

  • Гости

Отправлено 02 ноября 2018 - 16:06

Имхую, недалеко друзья "потерпевшего", если бы не среагировали, то могли приехать и "тихонько" положить всех смотрящих.

#369 Жигуліст

    Родом из ФУДД

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 31.607 сообщений
  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 02 ноября 2018 - 17:52

Вчора о 07:46
Пять Браконьеров из Краматорска, были расстреляны
из охотничьего оружия в районе очистных сооружений
между Славянском и Краматорском.

Все пострадавшие, занимались незаконной вырубкой Леса.
"Браконьерам Лесорубам" - просто "Прострелили Ноги".

В ночь на воскресенье, неизвестный,
из охотничьего дробовика расстрелял
шестерых браконьеров рубивших Лес.

Браконьерам, прострелили колени,
когда они начали валить деревья в Лесу.

Внезапно, из Леса, вышел человек в балаклаве
и начал стрелять, подойдя к Браконьерам,
он приказал водителю машины груженной срезанными деревьями выйти из автомобиля и лечь лицом на землю.
После этого - он прострелил Браконьеру ноги.

Потом, неизвестный, облил машину бензином,
поджог её и исчез, - вспоминает браконьер
Дмитрий Карнюшкин.

С раздробленными костями ног, Дмитрий
лежит в больнице Славянска.
У его товарищей похожие ранения.
Напавший на Браконьеров - стрелял по ногам.

Врачи, пытаются сохранить "Пациентам" ноги.
Ранения тяжёлые, переломы конечностей,
повреждения магистральных сосудов и артерий.
Пришлось вызывать сосудистого хирурга,
который до утра шил сосуды, это было единственным шансом сохранить ноги, и не ампутировать их...

Заведующий хирургическим отделением
Славянской городской больницы Аркадий Глущенко рассказал, что состояние браконьеров сейчас стабильное.

Правоохранители заявили, что пострадавшие
занимались вырубкой деревьев.

И.О. начальника Славянского отдела полиции
Анатолий Ковальчук - заявил что все пострадавшие
занимались вырубкой леса.
Документов,
разрешающих вырубку леса, при них не было.
Полицейские, не смогли установить личность стрелявшего.

Но, не смотря на то,
что стрелявший человек с дробовиком,
не найден, - в Полиции призывают горожан
"Не Беспокоиться" о собственной безопасности.

(Видимо, это касается, только тех "Горожан" -
которые не совершают "Браконьерских порубок Леса
Изображение
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#370 Гость_skos_*

  • Гости

Отправлено 02 ноября 2018 - 21:07

В Карпаты бы его... Там работы...

#371 PAN

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 10.167 сообщений
  • ПМЖСхід

Отправлено 08 ноября 2018 - 13:41

Sic transit gloria mundi.

Днями трапив на некролог: наприкінці жовтня відійшов у інший світ "Белый"

Цитата

Он был ростовский вор, но уважал Украину и любил лошадей

27 октября года текущего в Ростове-на-Дону на 65 году жизни окончил свой непростой жизненный путь Анатолий Белов, известный ростовской, луганской и донецкой братве под кличкой «Белый».


В настоящем известен как последний славянский вор в «законе» контролировавший донской региональный «воровской общак»; а в недалеком прошлом как лидер организованного преступного сообщества «Белый Грач», объединившего под своей «крышей» криминальные бригады из ростовской области (РФ) и сопредельных районов (Свердловский, Краснодонский) области Луганской (Украина).

Уроженец г. Новошахтинска Ростовской области (расположен в 20 км. от государственной границы с Украиной) Анатолий Белов ввиду наличия обширных родственных и дружеских связей на территории сопредельного государства оказал определенное влияние на становление отечественного «воровского хода»

Сообщение отредактировал PAN: 08 ноября 2018 - 13:45

Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#372 PAN

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 10.167 сообщений
  • ПМЖСхід

Отправлено 04 февраля 2019 - 22:29

Слов'янськ 2019.
Изображение
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#373 PAN

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 10.167 сообщений
  • ПМЖСхід

Отправлено 11 сентября 2019 - 22:42

https://m.facebook.c...674951879426286

На Донеччині три добровольчі підрозділи добровільно передали озброєння Національній поліції
Бійці батальйонів ім. Шейха Мансура, ОУН та 8-го батальйону Української добровольчої армії прийняли рішення добровільно передати залишки зброї поліцейським. Добровольцям, які п’ять років захищали незалежність України, подякував Перший заступник Голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін під час робочого візиту на Донеччину сьогодні, 11 вересня.

Процес передачі озброєння офіційно зафіксований. Він відбувся за участі керівництва Нацполіції, поліції Донецької області, Служби безпеки України, командування добровольчих підрозділів.

На місці працювали слідчі та працівники вибухотехнічної служби. Поліцейські також забезпечили публічну безпеку під час процедури передачі зброї.
https://youtu.be/IVeJVI9SQEc


© Офіційний сайт Національної поліції: https://www.npu.gov....lnij-policziji/

Сообщение отредактировал PAN: 12 сентября 2019 - 09:26

Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#374 Жигуліст

    Родом из ФУДД

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 31.607 сообщений
  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 21 сентября 2019 - 20:21

Формула Штайнмаєра.
Публікуємо допис Maksym Potapchuk в оригіналі. Орфографію та синтаксис збережено:
“Паніка, страх, злість, образа – все що я почув сьогодні від своїх друзів та колег з прифронтової зони. Проукраїнському населенню не дають жодних гарантій безпеки життя.
Відійдуть українські військові і в підсумку почнеться лавиноподібна помста з боку адептів ОРДЛО – різанина, вбивства, підпали майна. У відповідь також почнуться вбивства. Люди впевнені – поліція не взмозі буде зупинити хаос. В прифронті і до війни поліціянтам не довіряли, тільки військова сила і зброя стримує агресію.


СМТ Тошківка: “Максиме, нам страшно за своє життя, нема жодних гарантій, що нас тут не переріжуть після відводу українського війська. У наших на хуторі Вільному також паніка, ми не розуміємо, що буде далі…”.

Місто Красногорівка: “Тільки робота тримає від психологічного зламу, ми абсолютно не розуміємо що буде завтра з тими хто за Україну. Прихильники росіян вже святкують та чекають на гостей – уяви собі якщо вбивці прийдуть в наше місто до своїх родичів, коханок або однокласників. І спробуй ще доведи, що вони вбивали українців – прийдуть як ангели, жоден з них не зізнається, що тримав автомат та вбивав. Та після перших 100 грамів випитого самогону нас почнуть шматувати, а ми їх у відповідь – переможе смерть”.

Місто Авдіївка: “Максиме, я взагалі в шоці, інформації про майбутнє проукраїнської громади нуль, у мене тільки злість зараз, навіть ненависть та зневіра”.

Місто Золоте: “Ми тут проти виведення українського війська. Таке враження, що всі сили спрямовуються на комфорт тих хто перетинає кпвв, а що буде з активною українською громадою нікого не цікавить. Тільки військові підуть і нам самим тут відбиватися від проросійських неадекватів? Хто буде замість військових? Місцева поліція нас не захистить, бо неадеквати бояться тільки військових. Тоді дайте нам зброю і ми захистимо себе самі…”


Стосовно виведення українсько війська розмовляв сьогодні з відомою волонтеркою Євгенією Левінштейн ( громадська організація Євгенії “Українські рубежі” має філію в Золотому) і її контакти в прифронті також у панічному стані, бо відсутні гарантії безпеки життя проукраїнської громади.
Журналістам надам контакти проукраїнської громади – поспішайте, поки люди в прифронті мають ще віру.” – написав активіст.
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#375 андрей

    Продвинутый пользователь

  • Автохелпер
  • 1.271 сообщений
  • ПМЖУкраїна бульбовщина...

Отправлено 04 октября 2019 - 19:45

Перечитав...
Мені, чомусь, Донбас в нинішній Україні нагадує, західні землі в кінці 30-х минулого століття...
Біда...
Дипломатия состоит в том, чтобы
гладить собаку до тех пор, пока
намордник не будет готов.
Фридрих Вильгельм Ницше.

#376 Жигуліст

    Родом из ФУДД

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 31.607 сообщений
  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 12 октября 2019 - 21:01

Прикрепленное изображение: 176_n.jpg
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.





Количество пользователей, читающих эту тему: 1

0 пользователей, 1 гостей, 0 анонимных

Анализ сайта онлайн
Loading the player...