Перейти к содержимому


В Краматорске в канун Рождества похищен человек


Сообщений в теме: 47

#41 Нвот7

    Продвинутый пользователь

  • Пользователь
  • PipPipPip
  • 1.139 сообщений
  • ПМЖАРКрым

Отправлено 27 марта 2015 - 19:20

Под Симферополем - Мраморное. :D

#42 zbr

    Продвинутый пользователь

  • Пользователь
  • PipPipPip
  • 669 сообщений

Отправлено 27 марта 2015 - 19:29

Там объёмы не те. Хотя если "всё для фронта-всё для пабеды"...

#43 gtc

    Про-двинутый пользователь

  • Пользователь
  • PipPipPip
    • Перейти к галерее
  • 24.629 сообщений
  • ПМЖЛьвов

Отправлено 27 марта 2015 - 19:41

А сказано было - "просто НЕМАЄ", я это понимаю как - ну НЕТ ВООБЩЕ...

Скрытый текст

Сообщение отредактировал gtc: 27 марта 2015 - 19:47


#44 gtc

    Про-двинутый пользователь

  • Пользователь
  • PipPipPip
    • Перейти к галерее
  • 24.629 сообщений
  • ПМЖЛьвов

Отправлено 27 марта 2015 - 19:42

Просмотр сообщенияzbr (27 марта 2015 - 19:29) писал:

Хотя если "всё для фронта-всё для пабеды"...

...то можно и крымские горы на щебень пустить. "Хоть камни с неба" же...

Сообщение отредактировал gtc: 27 марта 2015 - 19:42


#45 Жигуліст

    Родом из ФУДД

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 31.607 сообщений
  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 29 марта 2015 - 23:45

Просмотр сообщенияЖигулист (24 марта 2015 - 21:41) писал:

Мои источники говорили, что на блок-посты приезжали решать вопросы сбу-шники.

Цитата

Alex N Alex Noyt поделился публикация Alina Mykhailova.
23 ч. · отредактировано ·
Твари жирующие на крови. Что менты, что погранцы, что вояки с сбушниками, везде вы, твари, есть. Как вы суки, со своими хозяевами, зае...

Цитата

Alina Mykhailova


Друзі, наразі звертаюся до вас з терміновим проханням допомогти у розповсюдженні та донесенні наступної інформації до людей та тих, хто "вище".
Війна буде тривати, а наші патріоти вмирати до тих пір, поки хтось на цьому буде заробляти гроші, поки на війні будуть присутні чиїсь інтереси.

Ситуація :
Думаю не вперше ви зараз прочитаєте про те, що через БП на Мар'їнці провозять контрабанду.
Я про це чую мінімум як місяць (бо як місяць про це почали шуміти).
Контрабандистів у формі намагалися культурно ганяти місцеві ЗСУ, які стоять на сусідніх БП.
Але, хтось на верху так сильно присмоктався до кормушки, що ну дуже не хочеться їм розлучатися з лакомим місцем. Настільки, що вони готові прибирати заради "зелених" бумажок на своєму шляху одного з найкращих бійців України.
Існують в Україні такі підрозділи як Луцьк2(прикордонці) та Скеля(МВС), котрі за провезення грузу (без документів, реєстрацій, дозволів, перепустку ітд) в Донецьк з Мар'їнки беруть хабарі. Такса цих підрозділів : 1000грн за 1тонну грузу, або, наприклад, якщо це цигарки - 1грн за 1 пачку цигарок.
Ситуація на перший погляд вопіюща, авжеж? Про це знають дуже багато бійців з інших бригад, які стоять безпосередньо на БП межуючого з Донецьком (але зробити нічого не можуть).
Впевнена, що ситуація ця відома і наверху.
СБУ може й хотіли б розібратися, проте їм дан культурний наказ туди не сунути носа.
І коли, нарешті, один з командирів ЗСУ, який вже 8 місяців воює в Мар'їнці, вирішив розібратися у цьому свавіллі, яке він бачить щодня, йому раптом приходить дзвінок явитися у штаб. Причина? Причина до горя дурна : покинув БП без доволу...
Прибувши на штаб, все стає на свої місця : погранці, отримавши прочухана за хабарництво та почувши угрози у свій бік, набідкалися своєму командиру, той, в свою чергу, зв'язався з командиром нашого бійця і попросив приборкати набридливого вояку, який їм ламає всю систему. Приборкати, схоже, попросили 2 засобами : чи то заява в прокуратуру зі звинуваченням у хабарництві на БП, чи то квиток в один кінець - дурним бойовим завданням.
Адже дуже зручно списувати на бойові втрати не тільки техніку, а й чи не єдиного дійсного розвідника в Мар'їнці, який своїми діями комусь наступає на мазолі.
Є таке популярне слово "злили". Зараз відбувається злиття людини, загартованої ще Афганістаном. Цей патріот вижив там і зараз він не має загинути чи сісти заграли через чиїсь шкурні інтереси чи гроші.
Зараз відбувається замовчування фактів контрабанди, яка кришується "зверху" і де мають вплив на всіх і вся.
Де у людей нема моралі, де зробляюють на війні і смертях патріотів.
П.С друже, я знаю, що ти просив не підіймати галас стосовно тебе, а просто розібратися з контрабандистами. Але яким би класним воякою ти не був, система проти тебе одно буде сильніша. Тому ламатимемо їх криваві руки разом




Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#46 PAN

  • ПМЖСхід

Отправлено 02 мая 2015 - 17:14

За інформацією координатора громадського руху "Спільна справа" Олександра Данилюка, чотирьох волонтерів-медиків незаконно утримують представники "Правого сектора".

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

В одному з добровольчих підрозділів в ямі вже п'ять діб незаконно утримують чотирьох волонтерів-медиків, двоє з яких — Сергій Супрун та його напарник Байкер вивезли з Донецького аеропорту понад два десятка поранених кіборгів,
— написав Данилюк, пізніше в коментарях зазначивши, що мова йде про "Правий сектор".

За інформацією активістів, медики "стали свідками протиправної діяльності представників підрозділу і їх в такий спосіб примушують відмовитись від подальших заяв та розголошення цієї інформації". Мова йде про командира "Госпітальєрів" (медичний батальйон ДУК ПС — "24") Сергія Сліпця (позивний "Гном"), а також медиків-волонтерів Сергія Супруна, Олександра Корнійчука і Ігоря Холодила.

У "Правому секторі" наразі ситуацію не коментують.
http://24tv.ua/ukray...anilyuk/n571061
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#47 PAN

  • ПМЖСхід

Отправлено 02 мая 2015 - 21:30

"Правий сектор" пояснив утримання медиків викриттям "злочинної групи":
У "Правому секторі" пояснили, що насильно утримують кількох медиків у зв'язку із викриттям "злочинного угрупування", яке розвалювало волонтерський рух
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#48 PAN

  • ПМЖСхід

Отправлено 05 июня 2015 - 00:19

3 червня між 18.00 та 19.00 у місті Дружківка Донецької області було викрадено бійця підрозділу "Правий Сектор" Донецька Кравченко Сергія Петровича, який вступив до наших лав три місяці тому, приймав активну участь у всіх заходах та разом зі своїми побратимами днями збирався на передову, а саме в Авдіївку, де вже раніше перебував наш підрозділ. Сталося це після того, як Сергій повернувся зі Слов'янська, де він разом з іншими бійцями підрозділу займався демонтуванням пам'ятника Леніну.

Під'їжджаючи до будинку, Сергій та його друзі помітили підозрілий міліцейський УАЗ, у салоні якого були люди у камуфляжі та зі зброєю. Запідозривши щось недобре, чоловіки попросили таксиста проїхати трішки далі, після чого їх підрізав білий мікроавтобус та наздогнав УАЗ, з якого вибігли люди у військовій формі. Витягнувши і протримавши на проїжджій частині дороги обличчям донизу близько десяти хвилин п'ятьох пасажирів з авта, невідомі почали обшукувати їх, перевіривши всі речі та мобільні телефони. Нічого не знайшовши, вони забрали Сергія, при чому назвавши його прізвище та ім'я. Це говорить про те, що чекали вони саме його. Сергій неодноразово говорив своїм побратимам, що йому та його сім'ї погрожують дружківські міліціонери та сам начальник міліції. Все через те, що родина Сергія має маленький бізнес, а саме-торгівельну точку на місцевому ринку, за яку категорично відмовляються платити міліції, яка "тримає" цей ринок.

Сьогодні були у Дружківці, де розмовляли з цим начальником міліції, який намагався запевнити, що ні він, ні його підлеглі не мають жодного відношення до зникнення нашого бійця. Ми з упевненістю можемо заявити, що виконавцями цього злочину були українські силовики, і ми залишаємо за собою право проводити протести, пікети під будівлями правоохоронних органів і ОДА. Ми будемо закликати приєднуватися різні громадські організації та інші добровольчі батальйони, які допоможуть нам у відновленні справедливості, діяти ми будемо в межах закону. Про це було вирішено на сьогоднішній нараді "Правого Сектора" Донецька та узгоджено з центральним провідом. УСІМ СТРУКТУРАМ ПРАВОГО СЕКТОРА У ДОНЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ГОТУВАТИСЯ ДО ПРОТЕСТНИХ АКЦІЙ ТА ВСТАНОВЛЕННЯ НАМЕТОВИХ МІСТЕЧОК. (Повний текст розпорядження, буде направлений керівникам міськіх та районних осередків особисто).

Представник Правого Сектора у Донецькій області, голова ГО "Правий Сектор" Донецьк - Чирін С.В



Направити відповідні звернення до президента України Порошенко П. О., міністра внутрішніх справ Авакова А. Б., голові Службі безпеки Україні Наливайченко В. О., голові Донецької Обласної Державної Адміністрації Кіхтенко О. Т..
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.





Количество пользователей, читающих эту тему: 1

0 пользователей, 1 гостей, 0 анонимных

Анализ сайта онлайн
Loading the player...