Перейти к содержимому


Украина закупила 75 британских бронемашин Saxon


Сообщений в теме: 84

#81 Manko

    Продвинутый пользователь

  • Пользователь
  • PipPipPip
  • 48 сообщений
  • ПМЖПівдень

Отправлено 18 июля 2017 - 08:52

Нещодавно бачив Saxon під час руху у складі автомобільної колони армійського підрозділу. Щонайменше одного.
Нормально так виглядає. :smile:
2020 рік. Ніч. Зима. Два кума в хаті п`ють горілку. Раптом надворі чується якесь шарудіння. Кум бере рушницю і йде на двір. Лунають 2 постріли. Голос за кадром: "Зима цього року була надзвичайно лютою і москалі у пошуках їжі почали наближатися до людського житла"

#82 Жигуліст

  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 18 июля 2017 - 10:35

Після навчань Sea Breeze-2017 Україні передадуть катери Islands
Рішення про передачу українському флоту американських військових патрульних катерів Islands після навчань Sea Breeze-2017 фактично прийнято. Про це повідомив контр-адмірал ВМС України Андрій Тарасов, передають "Крим.Реалії". "Переговори перейшли на рівень більш низький, фактично рішення про передачу прийнято і обговорюються деталі. Сподіваюся, що цей процес буде досить швидким, і ми ці катери отримаємо", - сказав Тарасов. За його словами, Росія користується нагодою, коли поруч є сучасні кораблі країн НАТО, щоб відпрацьовувати на них агресивні дії. "Вони (російські військові – КР) це роблять не тільки в інтересах підготовки своїх сил, але і з метою проведення можливих провокацій. Ми до цих провокацій готові, і навчання будуть проведені за планом, незважаючи на дії Чорноморського флоту Росії", - зазначив контр-адмірал. Так, головною відмінністю навчань цього року став так званий "режим вільної гри". Заступник директора українського Центру досліджень армії, конверсії і роззброєння Михайло Самусь в ефірі програми пояснив, що цей режим "пов'язаний з можливістю комп'ютерного прогнозування розвитку ситуації, тому військові отримують вступні вже в ході відпрацювання якихось елементів. Українські підрозділи отримали схвалення (від іноземних колег – КР) перш за все через те, що вони реально воюють, на відміну від інших країн, які приймають участь в цих навчаннях".
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#83 gtc

    Про-двинутый пользователь

  • Пользователь
  • PipPipPip
    • Перейти к галерее
  • 24.629 сообщений
  • ПМЖЛьвов

Отправлено 20 июля 2017 - 23:35

Просмотр сообщенияЖигуліст (18 июля 2017 - 10:35) писал:

Українські підрозділи отримали схвалення (від іноземних колег – КР) перш за все через те, що вони реально воюють

Т.е речь о трофейных катерах...

#84 PAN

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 10.167 сообщений
  • ПМЖСхід

Отправлено 04 ноября 2017 - 22:51

Цитата

Украина закупила 75 британских бронемашин Saxon

А КрАЗів 1000.

Замiсть ГАЗiв будуть КрАЗи: Мiноборони закупить близько 1000 одиниць нової автотехнiки

На замiну застарiлiй технiцi — ГАЗ-66, ЗIЛ-131, Урал, КамАЗ, якi були випущенi до 1990 року, поступово надходитимуть сучаснi КрАЗи, МАЗи, “Богдани”.
Про це повiдомив начальник Центрального автомобiльного управлiння ЗСУ генерал-майор Олександр Сергiй.
Уже наступного року заплановано закупити до 1000 одиниць. Йдеться здебiльшого про вантажiвки. Як пообiцяв високопосадовець, уся ця технiка пiде тiльки в бойовi частини для артилерiйських пiдроздiлiв, пiдроздiлiв забезпечення i пiдвезення боєприпасiв та вiйськово-технiчного майна.
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#85 PAN

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 10.167 сообщений
  • ПМЖСхід

Отправлено 07 декабря 2017 - 18:48

Украина получила 40 санитарных автомобилей M1152 HMMWV
Изображение
Украина получила от Соединенных Штатов Америки 40 бронированных медицинских автомобилей M1152 HMMWV. Сертификаты на соответствующие автомобили президент Украины Петр Порошенко передал воинам Вооруженных сил во время рабочей поездки во Львовскую область, сообщает его пресс-служба.
«Все автомобили сразу же разъедутся по боевым бригадам в зоне АТО. И с первого дня будут работать на украинскую армию и украинских воинов», — заявил Порошенко, поблагодарив присутствующего на мероприятии исполнительного вице-президента компании AM General по вопросам международных оборонных программ Лоуренса Платта машины.
В свою очередь, посол США в Украине Мари Йованович, также присутствовавшая на полигоне, отметила, что с первого дня независимости, США поддерживают Украину в защите суверенитета. «Здесь, в Яворове, подготовка украинских воинов продолжается. Силы США, Украины и стран-союзников совместно работают плечо к плечу над созданием программы подготовки. И это только одна из частей помощи в размере 800 млн долларов, предоставляемой США в целях подготовки и боевого оснащения», — отметила она. По ее словам, это помогает заложить фундамент готовности ВСУ, и позволяет совершенствовать подготовку войск, чтобы с достоинством отвечать угрозам на востоке Украины.
«Кареты скорой помощи – символ нашей непрерывной, постоянной поддержки для улучшения способности Украины беречь ее самый ценный ресурс – отважных и верных мужчин и женщин, защищающих свободу своего государства», — подчеркнула дипломат.

Ранее американцы начали передачу вооруженным силам Украины в порядке "нелетальной" военной помощи со стороны США 40 санитарных автомобилей М1152 HMMWV, оснащенных медицинскими кунгами-модулями Burtek В4731, из наличия вооруженных сил США, а еще ранее из наличия в порядке военной помощи Украине были переданы 30 бронированных (M1114) и 200 небронированных (в основном M998) автомобилей HMMWV.
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.





Количество пользователей, читающих эту тему: 1

0 пользователей, 1 гостей, 0 анонимных

Анализ сайта онлайн
Loading the player...