Перейти к содержимому


НДС, околпаченные митингующие, рынок земли: кратко о «горящих» темах


Сообщений в теме: 15

#1 Жигуліст

    Родом из ФУДД

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 31.607 сообщений
  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 01 ноября 2016 - 21:49

НДС, околпаченные митингующие, рынок земли: кратко о «горящих» темах

Алексей Вадатурский, генеральный директор, основной владелец компании «НИБУЛОН»


Сегодня аграриев, которые вышли на митинги, «околпачили» организаторы этих забастовок.
Это — во-первых.
Скрытый текст


Со своей стороны, я и специалисты нашей компании готовы участвовать в решении этих вопросов и защищать цивилизованные отношения на рынке земли в Украине.
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#2 Жигуліст

  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 12 ноября 2016 - 21:48

Кто вредит и мешает Allseeds развивать проект в "Южном", какие налоговые изменения загнали фермеров в "тень", и почему Украина становится единой страной, которой не нужна добавленная стоимость.


Об этом интервью с владельцем Allseeds Вячеславом Петрище опубликовала "Економічна правда".
Скрытый текст

Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#3 Юрыч

    Продвинутый пользователь

  • Пользователь
  • PipPipPip
    • Перейти к галерее
  • 3.305 сообщений
  • ПМЖУкраина Единая

Отправлено 14 ноября 2016 - 08:31

...напоминает старый анекдот, где фраза "Люды, у кого диты рыжи - вси вид попа"
заменена
сначала на "такой у нас менталитет" (и умалчиваем, что менталитет быстро воспитывается системным окружением)...
и теперь на "такое у нас государство" (и снова умалчиваем о всё том же системном окружении!)
Аж скучно так много читать каждый раз об одном и том же заболевании.
Это как менять под больным пациентом-богатейчиком постельное бельё и каждый раз поэтому
проводить новое обследование его здоровья, лишь подкармливая его витаминчиками (лишь бы он не сдох)
вместо
быстрого создания-внедрения эффективной методики здорового образа жизни, что и станет залогом выздоровления и успешности клиента.
...а надо строить общество: умное, самодостаточное, гордое и суверенное.
= = =
Ты мог бы получать несравненно больше, если бы верхушка не выводила миллиарды на личные офшоры, а развивала страну и инвестировала в экономику, медицину, культуру и образование, как делает, например, правительство Эмиратов

#4 Жигуліст

  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 03 декабря 2016 - 13:26

За відміну ПДВ
http://blogs.eizvest...kraine-raschety
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#5 Юрыч

    Продвинутый пользователь

  • Пользователь
  • PipPipPip
    • Перейти к галерее
  • 3.305 сообщений
  • ПМЖУкраина Единая

Отправлено 04 декабря 2016 - 03:04

Просмотр сообщенияЖигуліст (03 декабря 2016 - 13:26) писал:

За відміну ПДВ http://blogs.eizvest...kraine-raschety

Очень хороший будет шаг.
Хотя не знаю как станется с ранее околпаченными и т.п.
... почему-то часто ассоциируется с "урраааа", убегающим вдаль от упавших раненных.
И "упавшие раненные" - это наши дорогие граждане, причём из смелого решительного и результативного десятка,
а не лежащая в креслах кабинетная армия.
...а надо строить общество: умное, самодостаточное, гордое и суверенное.
= = =
Ты мог бы получать несравненно больше, если бы верхушка не выводила миллиарды на личные офшоры, а развивала страну и инвестировала в экономику, медицину, культуру и образование, как делает, например, правительство Эмиратов

#6 gtc

    Про-двинутый пользователь

  • Пользователь
  • PipPipPip
    • Перейти к галерее
  • 24.629 сообщений
  • ПМЖЛьвов

Отправлено 04 декабря 2016 - 08:24

<p>

Просмотр сообщенияЖигуліст (03 декабря 2016 - 13:26) писал:

</p>
<p>За відміну ПДВ</p>
<p><a class="bbc_url" href="http://blogs.eizvestia.com/full/684-likvidaciya-nds-kak-klyuchevaya-ekonomicheskaya-reforma-v-ukraine-raschety" rel="nofollow external" title="Ссылка">http://blogs.eizvest...kraine-raschety</a></p>
<p>
</p>
<p>А кто этот Носенко?</p>
<p>А то выглядит как... &quot;балабол&quot;.</p>
<p>Интервью обо всём налево-направо, называется &quot;инвестором&quot;, а компания - консалтинговая. Зарегистрирована в США, сделок за посл. год вроде нет, сайт указан .ua и не работает. Находится еще <span style="color:#3399cc;">http://iip.us/</span> и его зеркало http://iipholdings.com/, но там - фактически пустышка, зато встречается описание</p>
<div>

Цитата

<strong><span style="color: rgb(80, 115, 15);">Выполненные работы</span></strong><br />
<br />
<span style="color: rgb(128, 128, 128);"><strong>Наш обьем работы:</strong></span> дизайн,верстка,программирование;<br />
<span style="color: rgb(128, 128, 128);"><strong>Используемые средства реализации проекта:</strong></span> MySQL, PHP;
</div>
<div>На фейсбучной странице в календаре мероприятий одинокое 20 мая - была проведена конференция в Харькове, сотне гостей рассказали про переспективы IT.</div>

Сообщение отредактировал Жигуліст: 18 апреля 2019 - 16:36


#7 Жигуліст

  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 18 апреля 2019 - 16:37

Олексій Вадатурський

8 год

Як би комусь не хотілося, щоб я мовчав і приховував свою громадянську позицію, я переконаний, що просто зобов’язаний публічно висловитися з приводу поточної ситуації в Україні.
Вірю, що мої слова і роздуми щодо майбутнього розвитку української держави і можливих наслідках президентських виборів знайдуть відгук у ваших серцях. Це не заяви моїх радників, заступників і експертів. Це мої власні думки і спостереження, реальні факти і справжній стан речей.


Мій пост достатньо великий, але і питання надважливе.

Війна (Росія) чи мир (незалежність, воля і Європа)

Україна на роздоріжжі: або ми продовжимо розвиток, підтвердимо курс в сторону Європи і цивілізованого світу, або повернемося на світові задвірки під диктат Росії.
За п'ять років ми стали країною, яку світ не просто визнав, а почав нас по-справжньому поважати за те, що ми сповнені рішучості захистити рідну землю, боротися за свободу і незалежність. Ми – нація, яка вибрала свій шлях розвитку. І наші зарубіжні партнери, і не тільки західні, допомагають нам відстояти наш вибір.
Просування агресора вдалося зупинити. Ще нещодавно чужі танки на вулицях нашого міста могли стати реальністю, сьогодні – вже ні.
І люди розслабилися, почали забувати події, що відбувалися п'ять років тому. Більш того, говорять, що з Росією потрібно дружити. Але з путінською Росією дружити неможливо, її нинішній режим агресивний за своєю природою. Поки він при владі, його мета одна – поглинути Україну, підпорядкувати її своїй волі, знищити нашу свободу та ідеали.
Україна не є агресивною. Це не ми окупували російські регіони, не ми розв'язали бійню, не ми підтримуємо бойовиків на їхній території, не ми намагаємося задушити сусіда економічно, не ми втручаємося в його внутрішні справи. Ми тільки захищаємо свою землю від Кремля і його поплічників.
Як би ми не хотіли, ми не можемо закінчити війну за кілька днів. Точніше, можемо тільки одним шляхом: здатися. Але заради чого тоді всі принесені жертви, хіба можемо ми так просто відмовитися від свого вибору? Ні, цього допускати не можна!

Про корупцію і децентралізацію

Щоб домогтися змін на краще, за останні роки в Україні впроваджували кращі світові практики в держуправлінні, економіці та соціальній сфері, в тому числі за допомогою відкритих реєстрів та декларацій, електронних закупівель, забезпечення прозорості і громадського контролю. Де більше прозорості – там менше корупції. Економіка ефективна там, де є конкурентний ринок з рівними умовами для всіх його учасників. Чим менше корупції, тим краще для економіки і для життя простих людей.
Одним з важливих кроків з подолання тотальної корупції стала децентралізація і передача максимуму влади на місця. Про це говорили і раніше, але практичною реалізацією зайнялася тільки команда П. Порошенка. У громад з'явилося більше ресурсів і можливостей. Але кожен повинен розуміти, що успіх децентралізації залежить від самої громади та обраних нею органів самоврядування. Тепер більше половини податків залишається на місцях, чого не було ще ніколи, і якщо ситуація у вашому місті, селі, не покращується, питання «чому?» потрібно ставити не Києву, а собі.
Нормальна дорога між селами, амбулаторія, школа – це питання, які вирішує громада. Сподіватися, що президент відремонтує вам дах або водопровід, наївно. Завдання президента – визначення курсу розвитку країни і її захист, силовий блок, зовнішня політика. Навіть економіка – це справа не тільки президента, оскільки є ще парламент, який приймає закони і формує уряд.

Про економіку

Незважаючи на агресію Росії і кризу 2014-2015 рр., три останні роки ситуація в економіці покращується, зростає ВВП. Так, не все відбувається так швидко, як хочеться, не у всіх є нормальна робота, більшість невдоволена своїми зарплатами, але все ж ми поступово виходимо з кризи.
За останні роки в країні збудовано більше ніж 200 нових великих підприємств в різних галузях. Тільки «НІБУЛОН» відкрив 8 підприємств. Значно скоротилася кількість рейдерських захоплень, перш за все в аграрному секторі, зменшився тиск на бізнес, держава дала можливість працювати чесно і прозоро, а не йти на уклін до «рішал» і платити їм корупційну данину. Тому зростають надходження в бюджет, а курс гривні залишається порівняно стабільним.
Підприємствам працювати і розвиватися стало простіше. Ми це відчули на собі.

Значні інвестиції компанії в економіку України були неможливими за минулої влади

При цій владі ми зробили те, що нам не давали зробити раніше: відновили судноплавство на 134-кілометровій ділянці Південного Бугу, відроджуємо суднобудування, побудували 40 суден. За теперішнього керівництва країни ми почали повертати «заробітчан» додому, в черзі тільки до нашої судноплавної компанії – 1600 чоловік. А скільки корабелів вже влаштувалися і ще влаштуються на роботу на наш суднобудівний завод! Ми відкриваємо нові філії, даємо все більше робочих місць з гідною зарплатою. Наша компанія може на рівних конкурувати з європейцями, і це завдяки, а не всупереч владі.

Про вибори

У цивілізованих країнах вибори проводяться регулярно і чесно. Ми теж вийшли на цивілізовані стандарти. Знаєте, яка одна з яскравих ознак демократичності виборів? Це голосування у виправних установах. Раніше часто використовувався адмінресурс, і там завжди перемагав кандидат від влади. А сьогодні там, надивившись по ТБ серіалу «Слуга народу», в більшості проголосували за В. Зеленського. Після цього розмови про те, що влада фальсифікує голосування, створює якісь «сітки», «схеми» і т. д., – безглузді.
Йти на вибори потрібно не «по приколу», не віртуально, а зі зрозумілою програмою, конкретними досягненнями і за підтримки реальних політичних сил. Всі ці складові ми бачимо у чинного президента П. Порошенка.
А у В. Зеленського? Які його переконання, який його політичний досвід, досягнення на політичному і державному терені? Нарешті, які політичні сили його підтримують – ні, не олігархи і належні їм ЗМІ, а політичні партії, відомі кожному українцеві? Назвіть хоч одну? Партію «Слуга народу» не враховуємо, вона поки скоріше віртуальна, як і кандидат в президенти.
Ми не бачили його публічних виступів, за винятком гумористичних шоу, не бачимо публічної позиції, чітко визначених пріоритетів. Що він буде робити, а чого ні в якому разі не буде? Поки його позиція абстрактна: я за все хороше проти всього поганого. Але це не рівень серйозного політика, це якраз рівень недосвідченої людини.
Я поважаю В. Зеленського як артиста. Але тільки через це не можна обрати людину на вищий державний пост. Актор без політичного досвіду і мало-мальськи визначених поглядів – це лицедій, він непостійний: сьогодні одне, завтра інше ...
З таким президентом ми не будемо впевнені ні в чому. Сьогодні він за євроінтеграцію, а завтра скаже: я пожартував, давайте відмовимося від безвізу і укладемо мир з Путіним на його умовах – принизливих і руйнівних. Де гарантія, що такого не буде? Такі «жарти» можуть довести до чого завгодно, навіть до громадянської війни.
Ми обираємо не фактурного претендента на «Оскар» чи кандидата на «Євробачення».
Ми вибираємо ПРЕЗИДЕНТА, від якого залежить стратегічний курс, наше майбутнє і майбутнє наших дітей. Неможливо голосувати за людину, яка уникає спілкування з пресою, за «кота в мішку» (як сказав один журналіст, Зеленський навіть не кіт, а тільки мішок – засіб доставки до влади нових «господарів життя»), за невідомість і невизначеність. Потім, якщо країну зіштовхнути в обійми агресора, на шлях повернення до корупції і розриву з Європою, звинувачувати буде нікого, крім самих себе.

Президент визнав свої помилки

І до революції, і після неї я завжди був конструктивним критиком влади всіх рівнів. Я чесно кажу в очі всім, у тому числі і Президенту, що, на мою думку, потрібно змінювати, а чого позбутися. Але я категорично проти змін заради змін, проти заперечення реальних справ і множення на нуль дійсно прогресивних кроків.
Визнавати свої помилки – це надскладно, але і надважливо. Не впевнений, що кожен на такій посаді був би на таке здатний. Не шукаючи винних, а з готовністю змінювати ситуацію, реагуючи на критику, трансформуючи негатив у позитивну енергію. Це мужність.
Нещодавно я особисто спілкувався з Президентом і знаю, що висновки робляться і будуть робитися, тому що те, що відбулося, як він сам сказав, це жовта картка і попередження.
Головна проблема – кадри. Але треба розуміти, що за будь-якого глави держави чиновники хочуть «освоювати» бюджетні потоки. У справу вступає велика політика: потрібна коаліція у Верховній Раді, фракції домовляються, ділять портфелі. А потім власники портфелів нерідко починають працювати не на державу, а на своїх господарів. Це - верхівка айсберга корупції. А весь негатив відображається на президентові.
Часто президенту приписують негатив, до якого він не має відношення. У регіонах відключають людям газ і світло, надсилають платіжки з незаконно нарахованими величезними сумами. Звичайно, тут же в усьому звинувачують президента. А ось над тим, що обленерго і облгази контролюються Коломойським, Фірташем та іншими олігархами, звичайні люди навіть не задумуються. Допускаю, що напередодні виборів народ платіжками розбурхують спеціально, щоб налаштувати проти влади.

Багато персоніфікують дії влади і місцевого самоврядування з першою особою. Ось тут ще одна помилка влади – слабка інформаційна, роз'яснювальна робота. Та й взагалі у нас не вистачало наполегливості в проведенні реформ, кадри на місцях не прислухалися до прогресивних ідей. Так було, наприклад, коли ми пропонували будувати річковий термінал і поромну переправу біля Миколаєва, щоб позбавити місто від потоку вантажівок. Або, наприклад, щороку в Миколаєві місцева влада не може освоїти сотні мільйонів гривень, які зберігає на банківських рахунках, натомість постійно жаліється, що у бюджеті немає грошей на вирішення міських проблем. Що, теж Порошенко винен?

Чому я підтримую П. Порошенка?

Я підтримую П. Порошенка, оскільки розумію: при всіх помилках і недоліках генеральна лінія вибрана правильно – будівництво сильної держави і розвиток конкурентної економіки, входження до складу цивілізованого світу на правах рівноправного партнера. У перший президентський термін він стабілізував ситуацію в країні, пішов розвиток, який тепер тільки прискориться. Плюс у нього колосальний авторитет на міжнародній арені, якого немає в інших українських політиків.

Виклики, що стоять перед країною, великі. Україні потрібно в цьому році повернути 417 млрд грн держборгу, вирішити питання з договором на транзит газу, зберегти відносини з міжнародними кредиторами і європейських союзників, протистояти тиску Кремля. Упевнений, що П. Порошенко з цими викликами впорається.
Паростки розвитку легко поламати. І я боюся, що В. Зеленський, прийшовши до влади, буде здійснювати помилку за помилкою, навіть не розуміючи, що він творить. Для нього роль президента буде продовженням знімального майданчика: зіграв там, як-небудь зіграю і тут. Але в кіно можна ще раз перезняти невдалу сцену, а в реальному житті шанс на другий дубль буває далеко не завжди.

Про професійний і життєвий досвід

Людина повинна мати професійну освіту і рости в своїй справі. Щоб очолити компанію з багатотисячним колективом, подібну «НІБУЛОНу», потрібен виробничий досвід, стаж, проходження 5-6 ступенів кар'єрної драбини. А якщо на чолі компанії стане дилетант без досвіду, він її швидко розвалить. Так і з державою, адже держава – це теж свого роду виробництво, і тут потрібен досвід і зростання, в цьому випадку політичний.
Людина без політичного досвіду на чолі країни буде несамостійною і повністю залежною від найближчого оточення. Або ж буде приймати одноосібні рішення з питань, в яких мало що тямить. Результат непередбачуваний. Хоча, ні, цілком передбачуваний: це буде сумний результат, як для країни, так і для неї самої. Україні потрібен не зіц-голова і не волюнтарист – потрібен професіонал!
Нам намагаються нав’язати думку, що і артист може бути президентом, згадуючи Рональда Рейгана. Країна з розвиненою демократією главою держави, можливо, і може собі дозволити актору стати президентом. Але тільки у випадку, якщо на території країни не йде війна, і це країна з розвиненою демократією і збалансованою системою прийняття рішень, де навіть президенту, незважаючи на колосальні повноваження, не дозволять діяти всупереч інтересам держави. У нас така система тільки виробляється, і запобіжників у разі приходу до влади випадкової фігури немає. А сам Р. Рейган до моменту обрання мав величезний політичний досвід, керував профспілкою і провів два терміни на посаді губернатора Каліфорнії.

Чого чекати від приходу до влади В. Зеленського?

Це буде ситуація невизначеності, що переходить у хаос, загострення політичної боротьби, запеклої парламентської кампанії на тлі війни з Росією, посилення загроз для цілісності України, корупції, повернення інституту «смотрящих», падіння економіки, гіперінфляції. Нагадаю, що Коломойський, якого пов'язують із Зеленським, за інформацією ЗМІ, вивів з Приватбанку мільярди доларів в офшори, через що державі довелося націоналізувати і докапіталізувати цей банк на 155 млрд грн з наших з вами податків (це понад тридцять річних бюджетів Миколаєва!!!). А тепер він вимагає від держави за банк ще 2 млрд доларів! Вгадайте, що буде, якщо до влади прийде В. Зеленський?

Що нам робити?

Вибір за кожним з вас! Моє прохання одне – голосуйте обдумано і пам’ятайте про персональну відповідальність кожного за свій вибір.
Ми не маємо права віддати Україну у випадкові руки і зруйнувати те, що вже створено з таким трудом!
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#8 Гость_skos_*

  • Гости

Отправлено 18 апреля 2019 - 16:42

:diablo: Еще целых три дня этот бред будет литься... Когда же Вы угомонитесь... Неужели ничего до сих пор не поняли? Кончилась эра шоколадного.

#9 Жигуліст

  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 18 апреля 2019 - 17:16

Просмотр сообщенияskos (18 апреля 2019 - 16:42) писал:

Кончилась эра шоколадного
Яка ера наступна?
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#10 Жигуліст

  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 18 апреля 2019 - 17:28

Просмотр сообщенияskos (18 апреля 2019 - 16:42) писал:

Еще целых три дня этот бред будет литься...
Ви в курсі про "50% + 1 голос"?
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#11 Shumaher

    Разрушитель мифов

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 13.930 сообщений
  • ПМЖХерсон

Отправлено 18 апреля 2019 - 18:25

Просмотр сообщенияskos (18 апреля 2019 - 16:42) писал:

Кончилась эра шоколадного.
Да здравствует эра пенисопианиста! :flagis-UA:

#12 Гость_skos_*

  • Гости

Отправлено 18 апреля 2019 - 20:08

Просмотр сообщенияЖигуліст (18 апреля 2019 - 17:28) писал:

Ви в курсі про "50% + 1 голос"?
Думаете. таки сумеет подтасовать? Тада будет еще один майдан.

#13 Жигуліст

  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 18 апреля 2019 - 20:17

Нє. Обмеження і підрахунок другого туру. Якщо кандидати наберуть менше ніж 50%+1голос, вибори вважаються недійсними, і призначається нова президентська кампанія - 40 кандидатів, політреклама і інші радості скаженого курника.
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#14 Гость_skos_*

  • Гости

Отправлено 19 апреля 2019 - 05:22

Вот это я и имею в виду. Шоколадной дупе больше ничего не остается, как фальсифицировать второй тур.

#15 Жигуліст

  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 19 апреля 2019 - 08:39

Просмотр сообщенияskos (19 апреля 2019 - 05:22) писал:

Вот это я и имею в виду. Шоколадной дупе больше ничего не остается, как фальсифицировать второй тур.

За кого голосуватимете на перевиборах?
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#16 Гость_skos_*

  • Гости

Отправлено 19 апреля 2019 - 10:42

Вы о чем?





Количество пользователей, читающих эту тему: 1

0 пользователей, 1 гостей, 0 анонимных

Анализ сайта онлайн
Loading the player...