Перейти к содержимому


Введення миротворчого контингенту на східні українські території


Сообщений в теме: 5

#1 PAN

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 10.167 сообщений
  • ПМЖСхід

Отправлено 15 сентября 2017 - 20:19

Кажуть, що це інтерв'ю пана Болтона не на жарт розлютило Владику Білокам'яної, відразу було розпорядження "топити" супроти позиції бувшого заступника держсекретаря Джорджа Буша. Й недаремно, адже слова Болтона йдуть врозріз з планами Кремля. Як відомо, Джон Болтон завжди займав жорстку принципову позицію стосовно Росії й завжди (сам пан Болтон був послом США в ООН) критикував політику "глибокого занепокоєння" ООН. Болтон, як і його однопартійці, виступає за широку військову та економічну допомогу Україні у боротьбі з російською агресією.

Миротворці ООН на Донбасі будуть частково підпорядковані РФ як члену Ради безпеки - Болтон

У разі введення миротворчої місії ООН на Донбас, миротворчий контингент частково підпорядковуватиметься Росії як постійному члену Ради безпеки ООН, вважає колишній посол США в ООН Джон Болтон.

"Введення миротворців - погана ідея. Чому ви хочете більшого залучення Росії в справи України? Росія один із п'яти постійних членів Ради безпеки ООН, і нічого не станеться з цими миротворцями, якщо Росія цього не захоче. Вона впливатиме на них", - сказав він агентству "Інтерфакс-Україна" у кулуарах 14-ї щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії в Києві в п'ятницю.

Д.Болтон зазначив, що вирішити ситуацію на Донбасі можна лише силовим шляхом.

"Миротворці ООН не вирішують конфліктів, а заморожують їх. Якщо ви впевнені, що хочете, щоб Донбас завжди був у руках тих людей, які його контролюють - введіть туди миротворчу місію", - заявив він.

Сообщение отредактировал PAN: 15 сентября 2017 - 20:19

Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#2 Жигуліст

    Родом из ФУДД

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 31.607 сообщений
  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 15 сентября 2017 - 21:11

Цитата

Росія один із п'яти постійних членів Ради безпеки ООН, і нічого не станеться з цими миротворцями, якщо Росія цього не захоче. Вона впливатиме на них

Як?
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#3 PAN

  • ПМЖСхід

Отправлено 16 сентября 2017 - 07:49

Важелів впливу дуже багато, особливо, коли ти постійний член Радбезу ООН. Більш того, Росія має 25-тирічний досвід миротворчих місій на теренах бувшої Російської імперії:

Цитата

Россия разработала уникальный миротворческий формат, который доказал свою эффективность в Южной Осетии и Приднестровье, и был признан удачным ОБСЕ

Наскільки мені відомо, зараз йде мова про надання миротворчого мандату не безпосередньо ЗС РФ, а сербським військовикам (не варто нагадувати хто саме має найбільший вплив на цю балканську країну).
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#4 PAN

  • ПМЖСхід

Отправлено 16 сентября 2017 - 07:51

Юлія Володимирівна за найскоріше введення миротворців в Україну:

Цитата

Миротворці повинні бути присутніми на кордоні між Росією і Україною для поновлення, захисту кордону і недопущення війни проти України. Це принципові речі!» – наголосила вона.

Сообщение отредактировал PAN: 16 сентября 2017 - 07:51

Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#5 PAN

  • ПМЖСхід

Отправлено 23 сентября 2017 - 16:52

Миротворець про миротворців.


Миротворець додає 3 нові світлини.
18 вересня о 23:18 ·
ВОЕННЫЕ ПРЕСТУПНИКИ В КРЕМЛЕ ПРИДУМАЛИ НОВЫЙ ХИТРЫЙ ПЛАН ВТОРЖЕНИЯ В УКРАИНУ.
План прост. Своим солдатам-убийцам нацепить нашивки ООН, технику перекрасить в ООНовский цвет, написать на ней UN и ..... осуществить очередное вооруженное вторжение на территорию Украины.
В Кремле надеятся, что озабоченный "цивилизованный" мир в очередной каз сглотнет сперму и, чтобы "сохранить лицо", постарается легализовать свое оральное изнасилование.
Короче, нам свое робити.
На фото м.Ярославль ̶с̶ь̶о̶г̶о̶д̶н̶і̶ ̶в̶р̶а̶н̶ц̶і̶ вересня 2016. Покидьки вже закамуфлювали свою техніку під ООН і спрямовують її до наших кордонів, російські вбивці на кордоні з Україною також фарбують у голубий колір свої каски та приміряють нашивки UN.
Але хай знають: нам пох, на чому і в чому буде россійський окупант. Будемо знищувати на своїй земли всіма наявними силами і засобами. Камуфляж ООН росіянам не допоможе.
Изображение
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#6 PAN

  • ПМЖСхід

Отправлено 18 января 2018 - 22:08

Изображение

Изображение
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.





Количество пользователей, читающих эту тему: 1

0 пользователей, 1 гостей, 0 анонимных

Анализ сайта онлайн
Loading the player...