Перейти к содержимому


Кримінальні хроніки


Сообщений в теме: 41

#41 PAN

  • ПМЖСхід

Отправлено 06 июля 2018 - 09:19

ДОТЗ - Департамент оперативно-технічного забезпечення. Це та контора, що безперервно прослуховує всіх вас. Звісно, без будь-яких законних підстав.

Зараз не 1950 рік. Щоб прослуховувати зовсім не потрібні спеціально навчені люди. І щоб записувати зовсім не треба бобінних магнітофонів. Всі розмови, переписки, відеодзвінки, дописи в соціальних мережах і т.д. від мінімально контрсистемних людей - все автоматично записується і зберігається назавжди. Звісно, без рішення суду.

Але допис не про те, а про заступника начальника ДОТЗ полковника Глушака. Його застрелили сьогодні в його ж машині з заднього сидіння з автомата.

Ну що тут скажеш... Слухати можна всіх, але декого тільки один раз. ©
Изображение
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#42 PAN

  • ПМЖСхід

Отправлено 01 октября 2018 - 12:32

НІЧНА СТРІЛЯНИНА У КИЄВІ: ЗЛОЧИНЦІ УВІРВАЛИСЯ В БУДИНОК СУДДІ І ПРОСТРЕЛИЛИ ЇЇ ЧОЛОВІКОВІ НОГИ
У будинку на Печерську проживає суддя Наталія Буша.

У будинку на столичному Печерську, на який вночі напали грабіжники, проживає суддя Деснянського районного суду Києва Наталія Буша з чоловіком і маленькою донькою. А належить ця нерухомість батькам Наталії. Про це повідомляє "Судово-юридична газета".

"Двоє нападників, озброєних вогнепальною зброєю, увірвалися в приватне домоволодіння і вимагали від сім'ї віддати гроші та інші цінності. Чоловікові судді при цьому прострелили обидві ноги.Зараз він перебуває в лікарні. На виході злочинці хотіли кинути в будинок, де проживає суддя, гранату, але Наталія Буша буквально вмовила їх цього не робити, побоюючись, що дитина постраждає. Після цього суддя викликала поліцію і швидку допомогу", - повідомляє видання.

Чоловік Наталі – адвокат Андрій Буша – в неділю ввечері повернувся додому на своїй машині з супермаркету, і в цей час його схопили злочинці, які сиділи в засідці поруч з будинком.

"Вони побили адвоката, прострелили йому ноги й потягли в будинок. Дізнавшись код від сейфа грабіжники заволоділи цінностями: 4 300 доларів, 300 євро та намистом з дорогоцінних каменів. Весь цей час в будинку була і дружина адвоката з малолітньою дитиною, яких грабіжники під загрозою пістолета зачинили в туалеті", - йдеться в повідомленні.

Після цього злочинці зіткнулися з екіпажем патрульних, відкрили по них вогонь і кинули гранату.

Нагадаємо, що в лісосмузі поблизу місця перестрілки в Печерському районі Києва, в результаті якої постраждав патрульний поліцейський, знайшли труп чоловіка з вогнепальними пораненнями. У Києві оголошено план-перехоплення для упіймання злочинців.

Сообщение отредактировал PAN: 01 октября 2018 - 12:33

Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.





Количество пользователей, читающих эту тему: 1

0 пользователей, 1 гостей, 0 анонимных

Анализ сайта онлайн
Loading the player...