Перейти к содержимому


Казан


Сообщений в теме: 5

#1 Жигуліст

    Родом из ФУДД

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 30.032 сообщений
  • ПМЖне Одесса

Отправлено 30 Июль 2018 - 18:46

Новий казан можна одразу юзати, чи потрібно спочатку олію прожарити?
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#2 PAN

  • Модератор
    • Перейти к галерее
  • 9.710 сообщений
  • ПМЖСхід

Отправлено 31 Июль 2018 - 07:48

 Жигуліст (30 Июль 2018 - 18:46) писал:

Новий казан можна одразу юзати, чи потрібно спочатку олію прожарити?

Сітон радить спочатку прокалити:


Цитата

Рекомендации по эксплуатации чугунной посуды:

Перед первым использованием посуду необходимо тщательно вымыть, нагреть на плите до температуры выше 100гр. и нанести на внутреннюю поверхность тонкий слой растительного масла. Посуда, не прошедшая данную предварительную обработку, пригодна для контакта с пищевыми продуктами, не содержащими лимонную, уксусную и молочную кислоты.
http://www.syton-pos...kazani%20termo/

Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#3 Shumaher

    Разрушитель мифов

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 13.845 сообщений
  • ПМЖХерсон

Отправлено 31 Июль 2018 - 17:38

 Жигуліст (30 Июль 2018 - 18:46) писал:

Новий казан можна одразу юзати, чи потрібно спочатку олію прожарити?

https://youtu.be/jBL0eGwK0qU

#4 Maestro

    Продвинутый пользователь

  • Автохелпер
  • 665 сообщений
  • ПМЖКиїв

Отправлено 09 Август 2018 - 12:37

Казан обов"язково просмажити. Я спочатку грію, мию побутовими засобами. Потім калю з сіллю, згодом олією. Потрібно отримати на казані плівку. Тоді нічого ніколи не буде приставати. Але казан неможна мити щітками залізними і вимивати увесь жир. Процес довгий - кілька годин, але робиться один раз.

#5 dimonstr32

    Продвинутый пользователь

  • Пользователь
  • PipPipPip
    • Перейти к галерее
  • 903 сообщений
  • ПМЖДнепровщина

Отправлено 09 Август 2018 - 17:47

я взагалі не використовую миючі засоби для казанів....тільки гаряченька водичка, ганчирочки та вправні руки)))

#6 dimonstr32

    Продвинутый пользователь

  • Пользователь
  • PipPipPip
    • Перейти к галерее
  • 903 сообщений
  • ПМЖДнепровщина

Отправлено 09 Август 2018 - 17:53

До прокалювання з олією, Віктор треба підійти дуже серйозно. Олія дуже любить загорятись при перегріванні. Я коли прокалював свій вок то прозівав цей момент і олія спалахнула. Підповз збоку накрив кришкою вок. Почув глухий хлопок в середині та з під кришки почав валити густий їдкий дим. Трохи зачекав знявши казан з плити та вирішив заглянути. Наступної миті лежав в трьох метрах від казана посеред ланки картоплі з кришкою в руці :D :D

На 12 літровий вок налив тоді з півлітри олії та ганяв олію шумовкою по казану шоби усі поверхні з середини покрились плівкою

Сообщение отредактировал dimonstr32: 09 Август 2018 - 17:55






Количество пользователей, читающих эту тему: 1

0 пользователей, 1 гостей, 0 анонимных

Анализ сайта онлайн
Loading the player...