Перейти к содержимому


- - - - -

Вибори Президента України 2019


Сообщений в теме: 367

#1 PAN

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 10.167 сообщений
  • ПМЖСхід

Отправлено 20 ноября 2018 - 21:20

Старт виборчої кампанії запланований на 31 грудня 2018 року. З цього дня починається реєстрація кандидатів у ЦВК і передвиборна агітація. До 9 лютого 2019 року буде оголошено остаточний список претендентів на пост глави держави. Вибори Президента України відбудуться 31 березня 2019 року
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#2 PAN

  • ПМЖСхід

Отправлено 20 ноября 2018 - 21:21

НАЦІОНАЛІСТИ СПІЛЬНО ЗАЯВИЛИ ПРО ПІДТРИМКУ РУСЛАНА КОШУЛИНСЬКОГО НА ВИБОРАХ ПРЕЗИДЕНТА

ВО “Свобода” (лідер – Олег Тягнибок), "Правий Сектор” (Голова партії – Андрій Тарасенко), Організація Українських Націоналістів (Голова – Богдан Червак), Конгрес Українських Націоналістів (Голова – Степан Брацюнь) та “С14” (лідер руху – Євген Карась) разом заявили про підтримку свободівця Руслана Кошулинського як кандидата в президенти на виборах 2019 року. Про це йдеться в заяві, яку підписали та оприлюднили націоналісти.

Підписанти наголошують: необхідно зупинити наступ реваншистських сил на президентських та парламентських виборах. Саме тому вони підтримують Руслана Кошулинського як кандидата на посаду Президента та закликають до цього всіх українців.

“2019 рік буде визначальним для України: або наша країна утвердиться як Українська Самостійна Соборна Держава, або впаде в провалля реваншу промосковських сил.

Надзвичайно важливими в цьому є президентські та парламентські вибори. На них треба дати вирішальний бій реваншистам, і лише націоналісти є тими, хто здатен зупинити агентуру Кремля.

Обговоривши політичну ситуацію, ми – повноважні представники націоналістичних організацій – ухвалили рішення підтримати кандидатуру Руслана Кошулинського на президентських виборах 2019 року.

Закликаємо інші національно-патріотичні сили, загалом усіх українців підтримати кандидатуру Руслана Кошулинського на посаду Президента України!” – йдеться в заяві націоналістів.

Як відомо, про підтримку Руслана Кошулинського заявив Провідник Національного Руху “ДІЯ” Дмитро Ярош.

Изображение
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#3 Гость_skos_*

  • Гости

Отправлено 21 ноября 2018 - 12:26

Просмотр сообщенияPAN (20 ноября 2018 - 21:20) писал:

Вибори Президента України відбудуться 31 березня 2019 року
Чет кажется мне, что это будут выборы шоколадного(

#4 Жигуліст

    Родом из ФУДД

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 31.607 сообщений
  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 21 ноября 2018 - 12:40

Тарас Чорновіл
Про ситуацію в Оппоблоці писав і говорив чимало упродовж останніх двох років. Те, що під маскою позірної єдності там діють уже дві окремі партії, що планують окремо йти на президентські й парламентські вибори, було зрозуміло давно. але неухильно діяла угода про дотримання ілюзії єдності.

Але щось пішло не так. Я маю на увазі лінію розлому в середині структури та час і спосіб проведення розколу. Не витримали нерми - це перше. Спрацював фактор "війни між вежами Кремля" - це друге. А ще - обидва уламки запаслися відверто російськими кураторами. І це погано. Медведчук - це Росія? Безумовно. А Новінський і Вілкул? Також. І ще не відомо, хто більше. Ми так зазомбували себе тезами про всесильність кума путіна, що не врахували

Адже розкол пішов за лінією: Бойко-Льовочкін та Медведчук-Рабіновіч з одного боку і ахметовські та Новинський з іншого. Так от, без Новинського усе було більш-менш зрозумілим, вкладалося в логіку дій Ахметова. Цей олігархічний, але загалом прийнятний і навіть в чомусь дуже приховано, але все ж зорієнтований на західний вектор (у силу економічною кон'юнктури) проект, міг вписатися в логіку розвитку сучасної України, принаймні не надто б шкодив. А з Новінським - це такий самий російський проект. І тепер є більше підстав задуматися про взаємовідносини Ахметова з російською владою. Раніше його в РФії економічно знищували, в тому числі й руками деяких так званих патрійотів. Але зараз щось змінюється - його бізнес майже не зачіпають нові санкції, а фактично зруйнований потужності в РФ та на окупованій частині Донбасу так само швидко можуть отримати повну лояльність та підтримку рашистської влади.

І ще одна погана обставина - це прив'язка нового проекту до Тимошенко. Саме з нею неодноразово цього літа імовірно зустрічався Новінський у Греції разом зі своїм бізнес-партнером і ймовірним спонсором Тимошенко Рестісом та в Монако разом із Хорошковським. Ланцюжок, що єднає Тимошенко з Новінським мало в кого викликає сумніви. Але цієї осені вже відбулися й контакти іншого роду по лінії Тимошенко - родина Вілкулів. Пригадуєте її недавній візит до Кривого Рогу та як її там опікали вілкулівські ЗМІ, та ж Рудана ТРК. Кожен окремо, ці факти ще мало про що свідчили, бо Тимошенко завжди шукала підтримки олігархів, навіть із затятим раніше ворогом Пінчуком недавно дуже плідно (й схоже, що результативно, домовлялася). А візит Жулі в Донецьк у формі Донецького "Шахтаря" в 2005-му хіба забули? Але поєднання всіх цих уже нинішніх фактів свідчить про створення потужного олігархічного й проросійського ядра, яке рветься до влади кількома колонами.

І на останок. Зверніть увагу, що саме ті, хто творять осердя цього олігархо-російського утворення, найбільше кричать про олігархічність влади Порошенка, а недавно почали нову фейкову атаку як від ватних політологів (наприклад, Кочєткова), так і псевдо-націоналістичних утворень (той же сайт Вголос при львівській "Свободі"). І ще одне. Лідери обох відколів Оппоблоку і Бойко, і Новінський-Вілкул уже заявили, що проти них бореться та підтримує протилежну сторону усе той же Порошенко...
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#5 Hamstell

    Продвинутый пользователь

  • Автохелпер
    • Перейти к галерее
  • 5.158 сообщений
  • ПМЖЧернігів

Отправлено 21 ноября 2018 - 17:35

Просмотр сообщенияPAN (20 ноября 2018 - 21:21) писал:

Підписанти наголошують: необхідно зупинити наступ реваншистських сил на президентських та парламентських виборах. Саме тому вони
закликають проголосувати за свого кандидата, зігравши на руку реваншистстьким силам.
Корисні ідіоти
Борітеся — поборете, Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава і воля святая!

#6 PAN

  • ПМЖСхід

Отправлено 22 ноября 2018 - 08:32

Просмотр сообщенияHamstell (21 ноября 2018 - 17:35) писал:

закликають проголосувати за свого кандидата, зігравши на руку реваншистстьким силам. Корисні ідіоти

Національний корпус теж притримується цієї думки.

ЗАЯВА НАЦІОНАЛЬНОГО КОРПУСУ З ПРИВОДУ ОБ’ЄДНАННЯ НАЦІОНАЛІСТІВ ТА МАЙБУТНІХ ВИБОРІВ

▫️«Національний Корпус» не підтримує рішення представників окремих націоналістичних організацій назвати Руслана Кошулинського єдиним кандидатом від націоналістичного табору. Рішення про підтримку Кошулинського «націоналістичним рухом» було прийнято кулуарно, без широкого обговорення та всупереч Маніфесту націоналістичних сил. Люди, які поставили свої підписи під «документом», не мають реального авторитету серед мільйонів українських націоналістів. Націоналізм – це не емблеми та старі заслуги, а реальні вчинки тут і зараз та широка підтримка громади.

▫️«Національний Корпус» своїми справами довів, що є реальною, дієвою і стрімко зростаючою силою. За нами десятки активних патріотичних проектів та тисячі нових прихильників, які постійно поповнюють лави нашої партії. Вже сьогодні «Національний Корпус» та Азовський рух загалом складають більшу частину організованих патріотів з усього націоналістичного середовища. «Національний Корпус» – це сотні військових і цивільних лідерів громадської думки, десятки тисяч активістів та сотні активних осередків й мільйони симпатиків партії по всій країні! Ми єднаємо людей, за нами молодь та майбутнє! «Національний Корпус» - команда побратимів, загартована у справжніх боях за незалежність та волю своєї держави.

▫️Сьогодні Україні потрібні нові лідери, потрібен живий і сучасний націоналізм, головна мета якого – захист своєї країни та кожного українця. Прикладом такого лідера, справжнього захисника своєї країни, є очільник Національного корпусу Андрій Білецький.
На початку «русской весны» він захистив український Харків, під його керівництвом було звільнено Маріуполь. Саме Білецький створив полк «Азов», який став одним з найбоєздатніших в країні підрозділів, а згодом заснував «Національний Корпус» - партію, навколо якої об’єднались ветерани російсько-української війни та молодь, яка прагне змінити країну.

▫️Саме Андрій Білецький може дати нове, сучасне дихання націоналізму, об’єднати справжні патріотичні сили для захисту людей від зовнішніх і внутрішніх ворогів, припинити війну та відновити справедливість у економічній та соціальній сфері.
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#7 PAN

  • ПМЖСхід

Отправлено 22 ноября 2018 - 08:38

Просмотр сообщенияskos (21 ноября 2018 - 12:26) писал:

Чет кажется мне, что это будут выборы шоколадного(

А мені цікаво, якщо наступним президентом стане Петро Олексійович, що будуть робити його прихильники через п'ять років? Зараз лейтмотивом йде теза, що Петру Олексійовичу альтернативи немає, а згідно Конституції одна й та ж людина не може перебувати на посаді чільника держави більш двох строків. Не змінювати ж Основний Закон, дозволяючи займати президентський пост довічно?
Чому питаю: якщо за ці п'ять років альтернативи не знайдено, то які є передумови того, що все зміниться за час наступної каденції?
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#8 Жигуліст

    Родом из ФУДД

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 31.607 сообщений
  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 22 ноября 2018 - 10:05

Просмотр сообщенияPAN (22 ноября 2018 - 08:38) писал:

Чому питаю: якщо за ці п'ять років альтернативи не знайдено, то які є передумови того, що все зміниться за час наступної каденції?
Будемо вирішувати проблеми по мірі їх надходження.
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#9 Жигуліст

    Родом из ФУДД

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 31.607 сообщений
  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 22 ноября 2018 - 10:07

Просмотр сообщенияPAN (22 ноября 2018 - 08:32) писал:

Саме Білецький створив полк «Азов», ...

Цікаво, хто за ним стояв, коли він створював полк.

Цитата

який став одним з найбоєздатніших в країні підрозділів
Ну, це за версією "Азова".
"Опитування інтернет-користувачів показало, що 100% населення користується інтернетом." (с)
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#10 Hamstell

    Продвинутый пользователь

  • Автохелпер
    • Перейти к галерее
  • 5.158 сообщений
  • ПМЖЧернігів

Отправлено 22 ноября 2018 - 12:24

Просмотр сообщенияPAN (22 ноября 2018 - 08:38) писал:

Не змінювати ж Основний Закон, дозволяючи займати президентський пост довічно?

Звичайно, ні. На щастя, Україна не Росія чи Білорусія

Просмотр сообщенияPAN (22 ноября 2018 - 08:38) писал:

якщо за ці п'ять років альтернативи не знайдено, то які є передумови того, що все зміниться за час наступної каденції?

За п'ять років або Хуйло шах здохне, або ішак заговорить
Борітеся — поборете, Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава і воля святая!

#11 Жигуліст

    Родом из ФУДД

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 31.607 сообщений
  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 26 ноября 2018 - 17:32

Изображение
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#12 PAN

  • ПМЖСхід

Отправлено 06 декабря 2018 - 13:19

Нардеп Богомолець заявила, що йде у президенти

Про це нардеп повідомила на своїй сторінці в соцмережі facebook 6 грудня.

Я йду у Президенти України, щоб стати гарантом справедливості для кожного українця, - написала вона.
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#13 PAN

  • ПМЖСхід

Отправлено 06 декабря 2018 - 13:20

УКРОП офіційно оголосив народного депутата Олександра Шевченко своїм кандидатом на президентських виборах у березні 2019 року. Відповідне рішення партія ухвалила під час XVI з'їзду, який відбувався в київському Міжнародному виставковому центрі.

«Ми не маємонаслідувати або копіювати когось. Ми маємо знайти свій шлях і обігнати, не наздоганяючи, створивши свою модель. Але, безумовно, перед цим вивчивши кращий світовий досвід», – розповів Шевченко про своє бачення майбутнього країни.
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#14 Жигуліст

    Родом из ФУДД

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 31.607 сообщений
  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 06 декабря 2018 - 14:38

А Міхалич за Гриценка підписався. :facepalm:
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#15 Гость_skos_*

  • Гости

Отправлено 06 декабря 2018 - 17:15

Просмотр сообщенияЖигуліст (06 декабря 2018 - 14:38) писал:

А Міхалич за Гриценка підписався
Я ж не роблю так :facepalm: , тому що Ви за шоколадного. Толерантнее надо быть)))

#16 Hamstell

    Продвинутый пользователь

  • Автохелпер
    • Перейти к галерее
  • 5.158 сообщений
  • ПМЖЧернігів

Отправлено 06 декабря 2018 - 18:43

Буду голосувати за того, хто не влаштовує Хуйла

Сообщение отредактировал Hamstell: 06 декабря 2018 - 18:44

Борітеся — поборете, Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава і воля святая!

#17 Гость_skos_*

  • Гости

Отправлено 06 декабря 2018 - 19:14

Ну, за кого я буду, ни за что не догадаетесь))))

#18 Жигуліст

    Родом из ФУДД

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 31.607 сообщений
  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 06 декабря 2018 - 19:56

Просмотр сообщенияskos (06 декабря 2018 - 19:14) писал:

Ну, за кого я буду, ни за что не догадаетесь))))

Сєрьога, вишліть мені свій паспорт за 2 тижні до виборів.
За день до виборів поверну.
Абіцяю!
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.

#19 PAN

  • ПМЖСхід

Отправлено 06 декабря 2018 - 20:16

Просмотр сообщенияЖигуліст (06 декабря 2018 - 19:56) писал:

Сєрьога, вишліть мені свій паспорт за 2 тижні до виборів.

19. Громадянин повинен надійно зберігати паспорт.
23. Забороняється вилучення у громадянина паспорта, крім
випадків, передбачених законодавством України, зокрема
забороняється взяття паспорта у заставу.
Wer mit Ungeheuern kämpft, mag zusehn, dass er nicht dabei zum Ungeheuer wird.

#20 Жигуліст

    Родом из ФУДД

  • Администратор
    • Перейти к галерее
  • 31.607 сообщений
  • ПМЖКраїна хохлобидла

Отправлено 06 декабря 2018 - 22:09

Просмотр сообщенияPAN (06 декабря 2018 - 20:16) писал:

19. Громадянин повинен надійно зберігати паспорт.
Але ж не написано, що свій. :wink2:
Я подбатиму про нього.
Сусідня федерація не переживе другого терміну президентства Порошенка.





Количество пользователей, читающих эту тему: 1

0 пользователей, 1 гостей, 0 анонимных

Анализ сайта онлайн
Loading the player...